Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Davoood

Davoood

Medlem
  • Registrerad 2005-03-01
  • Senast aktiv 2012-05-02
  • Antal inlägg 54

Foruminlägg

De senaste inläggen Davoood har skrivit i forumet.

Hej,

Jag har en iMac med OS X 10.7.3 som jag kör trådlöst nätverk på. Det trådlösa nätverket har en säkerhetsnyckel.

Problemet jag har är att iMacen tappar anslutningen så fort den hamnar i viloläge och man måste ansluta om på nytt. Finns det någon inställning som fixar detta? Kan någon hjälpa mig?

Tack!

Jag försöker koppla min Epson Stylus SX235W till min iMac 21,5" med OS X 10.7.2 men lyckas inte. Jag har installerat allt enligt instruktionen från Epson och WIFI är påslaget från skrivare. Men iMacen hittar inte skrivaren hur jag än gör. Är det någon som har en aning om vad jag kan ha gjort för fel? Via USB så fungerar skrivare perfekt, men det är alltså WIFIn som spökar. Tacksam för hjälp!

Sorry men den första som postades var för Mac. Jag har nu lyckats jailbreaka och låsa upp iphonen och den fungerar nu som den ska. Uppgraderade till iPad Baseband.

Hur applicerar jag iPad baseband 06.15.00 på telefonen? Jag kör windows.

Det är ingen 3GS utan en 3G som jag har. Nu har jag gått igenom iClarifieds guide ovan för jailbreak och upplåsning men det står No Service uppe i vänstra hörnet. Jag antar att det beror på basebandet.

Ursprungligen av FreddeB:

Du har tre alternativ.

Baseband 05.14.02 som kom med fw 4.1 på 3GSen kan inte låsas upp. Din enda chans är att lägga den i byrålådan och vänta på att en unlock skall dyka upp. Don't hold your breath! Alternativ två är att applicera iPad baseband 06.15.00 på din telefon och sedan låsa upp med Ultrasn0w 1.2 från Cydia, nackdelen med den lilla manöver är att du riskerar förlora GPS-funktionalitet, använd denna guide: How to Update iPhone 3G / 3GS baseband to 06.15 | jailbreakmatrix.com

Alternativ tre är att köpa en ny och använda just denna 3GS som en iPod. Då uppdaterar du den till 4.2.1 och jailbreakar med GreenPois0n eller så återställer du den till 4.1 med hjälp av dina SHSH blobs i Cydia via denna guide: iClarified - iPhone - How to Downgrade Your iPhone 3GS Using a Cydia Saved SHSH [Windows] (Comments)

Ursprungligen av zappee:

Testat detta men redsn0w slutar att fungera när jag försöker jailbreaka. När jag får "Downloading Jailbreak Data" på iphonen. :S

Ursprungligen av FreddeB:

Vad har du för firmware? Vad har du för baseband (modem firmware) under Inställningar-Om? Försökte du låsa upp med Blacksn0w eller Ultrasn0w?

Firmware: 3.1.2
Baseband: 05.14.02
Upplåsningsmetod: Står endast "Sn0w" när jag går in på blackra1n-ikonen i iPhonen. Det är den jag använt.

Jag har jailbreakat min iphone 3g med blackra1n och även låst upp den. Men efter det (med simkort i) så verkar telefonen inte hitta varken gsm eller 3g nät??? och går jag in under inställningar /allmänt/nätverk så hittar jag endast alternativen

Aktivera 3g
Data-roaming
VPN
Wi-Fi

Jag kommer inte vidare härifrån och kan inte se hur jag ska kunna tvinga telefonen att söker efter operatörer? Hjälp? Har sökt men hittar ingen som haft riktigt samma problem.

(Wi-Fi fungerar dock)

Tack.

Senast redigerat 2011-02-23 14:38

Nu är det så att min ruttna Dell XPS M1530 har slocknat för gott (äntligen) och jag har bestäm mig för att ta steget över till den ljusa sidan. Nu undrar jag om en iPad kan ersätta min Dell-dator. Jag kommer använda den främst till officepaketet, det vill säga till mycket skrivande. Hur snabbt och smidigt går det att skriva med iPaden? Lika smidigt som med en bärbar/stationär med ett fysiskt tangentbord? Hur är batteritid? Kompatibilitet med skrivare och andra tillbehör?

Jag har precis installerat navigon 1.4 på min iphone 3g men får ingen gps-signal var jag än står och försöker. Finns det några förinställningar jag bör göra eller ska det fungera på en gång? Tacksam för hjälp...

Ursprungligen av FreddeB:

En 3GS kan, by default, bara återställas till den senaste firmware som idag är 3.1.3. Den enda vägen runt detta är att ha haft den jailbreakad på 3.1.2 och sparat dina ECID SHSH via Cydia innan den 4e februari (då 3.1.3 släpptes)

Om du lät bli att trycka på knappen "Make My Life Easier" i Cydia och spara din ECID SHSH när du jailbreakade den på 3.1.2 och till och med raderade Cydia ja då får du stå ditt kast.

Vad gäller för 3G (som jag har) då?

Alltså. Jag skulle vilja ha lite klarhet här. Förut så gick det ju inte att återställa 3.1.2 till just 3.1.2 pga att itunes vägrade och istället la in 3.1.3. Har detta förändrats nu? Jag har en 3.1.2 som är jailbreakad, dock inte cydia installerad. Och jag vill ju inte lägga in 3.1.3 eftersom det inte går att låsa upp iphonen då, då jag inte har cydia.

Ursprungligen av Fugly:

Ladda ner 3.1.2 firmware, öppna iTunes och klicka på Återställ medans du håller in shift. Leta efter din 3.1.2 firmware fil och öppna den. När iPhonen är klar med återställningen så kör du blackra1n igen.

Googla efter firmware om du ej har.

Okej. Men det ska väl inte gå att återställa till 3.1.2? Då installeras väl 3.1.3 istället?

Ursprungligen av Fugly:

Återställ den med 3.1.2 och sen blackra1na igen.

Hur menar du då? Återställa den i telefonen?

Testat, finns inte där.