Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
pepparkaka

pepparkaka

Medlem
  • Plats Skövde
  • Registrerad 2005-03-17
  • Senast aktiv 2021-07-04
  • Antal inlägg 450

Foruminlägg

De senaste inläggen pepparkaka har skrivit i forumet.

Byt dator till MacBook air. OBS seriöst menat. Om du inte behöver det kraftigare grafikkortet så får du mer upplevd fart för pengarna med en MacBook air.

I annat fall. Kolla att du har senaste versionen av programmet. Utvecklaren berättade i dagarna att en ny version var ute. Den förra hade felet att om ett program startades med det kraftigare grafikkortet så tog det fortfarande ström trots att man sedan valt bara det svagare grafikkortet i inställningarna.

gfxCardStatus v2.3 beta 1 – fixes 2010 MBP issues - MacRumors Forums

Senast redigerat 2012-10-01 20:32

Denna skärm har haft sina barnsjukdomar med inbränningar. Kan vara på sin plats att ha ett så enkelt garantibyte om så är fallet. Rådet - köp direkt själv.

Jag kom tillbaka precis efter att ha valt bort forumet, då det äntligen går att logga in med iphone och den lååånga buggen nu är åtgärdad.

Jo visst är det en kovändning MEN det är "special introductory upgrade" alltså inte alls säkert att nästa uppgradering kommer att ha samma erbjudande och att detta är för introduktionen av nya versionen varför uppgraderingspriset höjs efter en tid.

Trots att senaste patchen skulle fixa en del problem, bland annat hängning av processer om nätverket inte finns tillgängligt (fixen var att nätaccess skulle gå fortare i uppstart inte att processer skulle vänta på klarsignal från nätverket innan körning) så händer det åtminstone mig med mbp 2011 att processer kraschar om jag önskar nätaccess innan denna finns. Är ditt nätverk nere vid önskad access så är det fortfarande krasch i os x 10.7 som gäller.

Går det att höja ljudet på talet från appen över blåtand mer än i appen? Jag har ljudreglage på max i appen på iphone 4s till volvo blåtand 2012 men det är ändå lågt tal i anvisningarna jämfört med den strömmande musiken. Skall man välja en annan röst än den normala kanske? Har ni några tips?

Har du valt att skicka ljudet till tv:n i inställningar?

Ursprungligen av Fredric:

Spotifys konkurrenter har ju lyckats att bygga in AirPlay i sina lösningar, så varför har Spotify bara lyckats få in det i sin iPhone app???

I spotifys affärsmodell ingår att det skall vara ett sug att bli premiumkund för att få strömning till iphone, tar de bort detta så faller en stor inkomstkälla. Bli premiumkund och det är löst, de kan i och för sig baka in det i deras program om det är låst till deras betalkunder.

Du har ingen möjlighet att dela musiken i itunes i nätverket exempelvis mellan de båda datorerna tex med hemmadelning? Det är väl apples egen lösning på detta problem.

Om du nu har bra mottagning i sovrummet kan du pröva internetdelning trådlöst eller trådbundet på macen där och därmed köra eget nätmask, sedan om det blir någon vidare hastighet är bara att pröva, kostar inget att testa.

Vissa nedsatta priser såsom möss, program har det tidigare gånger varit en bättre deal med dessa blackfridayrabatter jämfört med studentrabatt. Tex har det varit fri frakt på alla belopp under denna dag vilket studentpriserna inte inkluderar utan studentshoppen har ofta ett lägsta belopp för fri frakt varför det varit bättre att köpa utanför studentshoppen om man bara ville ha en enstaka pryl som inte kom upp i fri frakt priset.

Ursprungligen av keptang:

4 och 4S har fortfarande samma skärm och samma upplösning.

Ja stämmer, men vad som också stämmer är att de inte har samma hårdvara varför annan kod måste skrivas vilket kan ge... buggar.

Ursprungligen av pmarriott:

Jag kör Navigon på min problemfritt. Varför skulle inte det fungera på 4S?

Det var att den högre retina skärmupplösningen för iphone 4S inte funkar pga bugg. Allt visas i den lägre standardupplösningen.

Från facebook av navigon 14 okt 2011:

"We hope that some of you had a chance to grab an iPhone 4S today and would love to hear what you think about it! We didn’t miss out on this important launch and just got one into our hands. This gave us the first chance to test out our apps on the new device, and we realized two issues that our team is already fixing right now. Our MobileNavigator app currently only runs on the screen resolution of the 3GS, not in retina resolution. We already identified the cause and are incorporating a fix into our iPhone app update 2.0, which is in its final development stage. The second issue relates to our NAVIGON Urban app, which automatically closes itself after starting it. This has also been solved and an update is on its way. We apologize for any inconvenience caused and are working on fixing these issues with high speed. We hope this won’t spoil the fun and you enjoy your iPhone 4S! If you’d like to see some of the new NAVIGON 2.0 features in action, hit the link below."

Senast redigerat 2011-10-29 15:35

Hur loggar man in med mobilsidan eller från fulla sidan i iphone? Den översta raden med inloggning går inte att zooma utan försvinner från skärm. OM man har tur och träffar loginraden så faller allt på att bara inloggningsnamnet kan skrivas med tangentbordet på iphone, när man trycker pilen för nästa ruta faller tangentbordet bort och jag kan inte logga in.

99mac är därmed borta från min iphone fram till att inloggning kan fixas.