Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
mattias!

mattias!

Medlem
  • Registrerad 2005-03-23
  • Senast aktiv 2005-12-26
  • Antal inlägg 6

Foruminlägg

De senaste inläggen mattias! har skrivit i forumet.

1

Jag startar Yamipod och kopplar sedan iPoden till datorn. Då startas iTunes automatiskt och Yamipod säger ung. 'Stäng av iTunes och välj continue eller väl quit och stäng av Yamipod.' Båda programmen kan alltså inte vara igång samtidigt. Fine. Men när jag stänger av iTunes, då försvinner iPoden, och Yamipod säger 'Sätt i iPoden'.

Vad gör jag för fel?!

Jag har en iPod med mycket musik, men ingen dator, cd-brännare eller dylikt. Nu ska jag låna en kompis dator och brännare ... Jag vill alltså bara bränna ut en del av musiken från min iPod på cd-skiva - hur gör jag detta enklast?

Måste jag gå från iPod till brännare via iTunes?

Tacksam för svar, hoppas detta inte har varit uppe för diskussion förut.

Ursprungligen av Integralmannen:

Du får välja, antingen använda Ipoden med PCn eller med MACen.
Du måste alltså formatera om den igen, för MAC, för att få den att visas igen. Jag föreslår att du kopierar över låtarna från PCn till ibooken via nätverk eller annat lämpligt sätt och sen för över dem från din ibook.

Okej, det var ju väldigt snopet att det inte gick att lösa på något annat sätt!

Min följdfråga är: Hur ska jag kunna formatera om iPoden för Mac när den inte kommer upp? Kan man formatera den för Mac på en PC?

Kings of Convenience - I'd rather dance with you

Jag har ett problem, som jag varken förstår eller kan lösa. Hoppas verkligen att någon här på forumet vet mer om iPods än jag.

Såhär är det: Jag har en iPod 20 gigabyte och en iBook med 500 låtar på, min sambo har en PC med 4000 låtar. Givetvis ville jag ha ALLA låtarna på min iPod ... så jag kopplade den till PCn, formaterade om den och la in all musik.

Men när jag nu försöker koppla iPoden till macen, för att lägga in mer musik och sortera lite, då finns den inte längre! Jag kopplar den till datorn, batteriet börjar laddas och den sätts på - men dyker varken upp i iTunes eller på skrivbordet, och enligt Skivverktyg så finns den inte! :eek:

Vad ska jag göra?!

Jag har en iPod 20gig, med snurrhjul ... nu har den hängt sig - den startar upp, äpplet visas, men sen händer inget mer. Om jag tvångs-startar om den, blir det bara samma sak igen! Vad ska jag göra?

Tacksam för hjälp/svar!

1