Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Blomqvist

Blomqvist

Medlem
  • Plats Stockholm
  • Registrerad 2005-03-29
  • Senast aktiv 2014-05-09
  • Antal inlägg 43

Foruminlägg

De senaste inläggen Blomqvist har skrivit i forumet.

Får ni inte något nät eller "no service/ingen service" fast ni har jailbreakat med pwnagetool och sedan kirrat ultrasn0w så kanske den här länken kan hjälpa, den hjälpte mig.

Downgrade iPhone 3G Firmware 3.1 Baseband 05.11.07 to 04.26.08 | Redmond Pie

Fuzzyband nedgraderar basebandet vilket fixar biffen.

Nu är allt klart, jag använde mig utav det utmärkta programmet SuperDuper! för att kopiera macbookdisken till lacien. Tack så mycken ändå Genell!

Sedan var det bara att switcha diskarna. Det svåraste var nog att lista ut hur man öppnar kabinettet till den externa hårddisken, men jag lyckades. Macbook pron rullar numera på lite högljuddare men med 500GB lagringsutrymme.

-Blomman

En tanke jag har är att köpa en Lacie Little Disc 500GB och i sin tur plocka ur hårddisken ur denna och för att sedan sätta in denna i min Macbook Pro. I tanke på att det skall vara en samsungdisk i denna bör det inte bli några problem.

Innan jag byter måste jag dock göra en kopia en det data som finns på den nuvarande hårddisken i Macbook Pron. Jag vill alltså spegla informationen till en USB-disk. Hur går jag tillväga för att göra det, någon som kan förklara?

-Blomman

Jo, det är vanligt, min har också en glipa på vardera sida om låset. Ett magnetlås hade löst problemet, förstår inte varför apples dyraste laptop inte har det, när macbooken har begåvats med det.

Förmodligen var det väl det som störde.. Har inte problemet längre.
Tack ändå!

Det uppenbarade sig precis ett problem på min Macbook pro. Symptomen är att det verkar som att en tangent har fastnat och därmed repeterar den om och om igen. Jag kan således inte logga in i OS X leopard då det är omöjligt att slå in koden. I windows via boot camp upplever jag inte problemet alls, dvs. igen tangent upprepar sig. Jag upptäckte felet vid allmänt surfande och beslutade att boota om för att lösa det, vilket inte gick.

Några förslag?

Varför har dom gjort så, blir ju tvärt emot iPhone och iPod touch? :/

Jag hade en frusen pixel på min touch, bytte den omgående trots att den låg ute i kanten och att pixlarna är väldigt små på touchen. Störde inte jättemycket men det är inget man bör acceptera.

Det är en adapter till iPod-dockan som finns att köpa separat.

Exakt vad menar du, vilka macar är sänkta då?

Gilbert: Länka gärna.

Simon: Det beror givetvis helt på butiken.

Har skickat tillbaka rubbet efter två stycken defekta iMac 20" och två stycken defekta iPod touch. Nu ska jag köpa en 24" på inlife eller något där det är lätt att byta samt lättare att ställa visa krav.

Ursprungligen av apple4ever:

Grafik är något jag älskar, ni som är Mac-folk bör väl gilla bilder mer än text, eller? En bild i ett Mac-forum säger mer än 100000 rader text på ett Windows-forum.

Okej att jag gillar bilder mer än text men det där måste vara det sämsta argumentet någonsin. Menar du att vi ska börja uttrycka oss i bilder?

Exakt vad säger din avatar om att din dator strular?

O:-)

Man kan ju undra hur Apples kvalitetskontroller går till i tanke på jag nu fått totalt 4 defekta apple produkter på raken. D.v.s. 2 defekta imacs och 2 defekta ipod touches..