Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
anon88879

anon88879

Medlem
  • Registrerad 2005-04-02
  • Senast aktiv 2018-01-02
  • Antal inlägg 7

Foruminlägg

De senaste inläggen anon88879 har skrivit i forumet.

1

Lustigt. MIn gick sönder för någon vecka sedan, på samma sätt. Det kostar tydligen runt 2000 spänn att laga själv, och eftersom att jag köpt den för över ett år sedan så var läget kört beträffande garanti.

Jag har inget kvitto, men om ni har det kan ni ju testa att använda er av konsumentköplagens reklamationsregler. För fel i varan (som fanns vid köpet, vari bevissvårigheten ligger) finns en treårig reklamationstid. Ni får således kräva avhjälpande eller omleverans om felet funnits vid köpet och inte beror på normalt slitage. Mitt tips är att vända er till konsumentverket och se vad de säger om trasiga ipods, såvida butiken nekar er ett avhjälpande. Detta är alltså förutsatt att ni saknar garanti, har ni kvar en sådan så är läget lugnt om ni inte har våldat sönder er ipod.

Hoppas på att vara till hjälp.

Tack så mycket!

Den fixade emellertid till sig av sig själv, efter att batterien dragit ur...

Med vänlig hälsning,
Mårten

Kära duktiga debattörer på denna site,

Jag har en ipod photo 30 GB som har låst sig idag. Inte nog med att den konstant är påslagen och genererar en anseenlig mängd värme, den vägrar svara på knapptryckningar och kommunicerar inte heller med itunes. Den är dum helt enkelt. Kan någon hjälpa mig?

Vidare undrar jag över världsgarantin. Kan jag få ipod lagad? Jag har tappat kvittot.

Mer än tacksam för svar.

Mårten E Andersson.

Hej.
Oasisskivan har ett dolt spår, därav det småstöriga sistaspåret. Lyssna så får du se.

Så man måste alltså flytta varenda låt till den nya datorn? Trots att man inte vill lyssna på dem, utan bara slippa att ipoden raderas om man gör den nya datorn till auktoritär?

Hej!

Jag undrar om någon vet hur man gör om man köpt ny dator och vill överföra låtarna på sin ipod till den nya datorn. När jag sätter i min ipod så frågar itunes om jag vill välja att min ipod hänvisar till det nya biblioteket. Men då försvinner väl alla låtar?

Det vore snällt om någon visste.

God fortsättning från Mårten.

Tack så mycket för all hjälp. JAg blev glad.

1