Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
sirius

sirius

Medlem
  • Registrerad 2005-05-26
  • Senast aktiv 2010-07-27
  • Antal inlägg 85

Foruminlägg

De senaste inläggen sirius har skrivit i forumet.

Ursprungligen av erik:

funkar det inte att välja Podcast som genre?

joo. men podcasten hamnar i allafall i mitt musikbibliotek

Jag prenumererar på en podcast men alla de äldre avsnitten finns inte ute på iTunes Music Store. De äldre avsnitten finns dock på podcastens hemsida och jag har laddat ner ngra av dem. Men jag kan inte få avsnitten att hamna i podcast menyn istället för Musikbiblioteket. Någon som vet hurman gör? Eller om det överhuvudtaget går.

prenumererar på cinecast två snubbar från chicago som snackar aktuella filmer en gång i veckan.. rätt bra faktiskt.

gå in under insdtällningar i iTunes. Där kan du bestämma vart mappen ska ligga och vad den ska heta.

1. Det kan du absolut göra!
2. Det är förmodligen något fel på just den filen.
3. Har tappat min ett par gånger från någon meter och ingenting har hänt Men jag tror inte den tål hur mycket som helst.

coldplay - x&y
frida hyvönen - until death comes

tack för hjälpen.. nu har jag all musik på datorn igen. men nu är det en lite småkonstig grej, som iochförsej är jättebra. När jag lade in låtarna i itunes igen fanns alla albumbilder kvar. Men bilderna finns ingenstans på min dator.. Nu undrar jag vad som kommer hända med albumbilderna sedan, för jag ska byta dator om en månad eller så. Försvinner albumbilderna då?

Hårddisken på min stackars pc har kraschat och all musik som fanns på den är därmed försvunnen. Min iPod är därför det enda ställe där all musik finns kvar.. Nu undrar jag om det finns något sätt att föra över musiken som ligger på min ipod till datorn igen eftersom jag skulle vilja ha all musik även p datorn. Jag skulle verkligen behöva hjälp med det här!

kan du göra något annat mewd den? lyssna på musik, bläddra i menyer och så? det kanske är dåligt batterui. prova att kopppla in nätadaptern.

men jag har liksom ingen musik i 'min musik'-mappen.. utan all min musik ligger på ett annat ställe.. jaja. verkar inte finnas något sätt. men tack iaf.

Jag har flyttat all musik som jag hade på min dator till en annan hårddisk.. nu hittar förstås inte iTunes spåren och jag undrar om jag måste börja om från början med att lägga in ett nytt bibliotek eller om det finns ett smidigt sätt att bara ändra G:/ till L:/ i alla filer, om ni förstår vad jag menar?

man får väl ta och hälsa dig välkommen då! hoppas du ska trivas

tror inte att det går att välja.. men ljudboksspåren ska väl inte dyka upp?

trevligt, trevligt

tack så mkt