Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
sirius

sirius

Medlem
  • Registrerad 2005-05-26
  • Senast aktiv 2010-07-27
  • Antal inlägg 85

Foruminlägg

De senaste inläggen sirius har skrivit i forumet.

Ursprungligen av Starfruit:

Står leverensstatus: Merge In Tnst NL Til, och redo att skickas inom 3-5 arbetsdagar. Imorgon har det gått 5, någon som vet om det är då datorn skickas från Shanghai till Holland för att paketeras tillsamans med mus+fodral m.m. Eller är det så bra att den skickas från Holland efter dessa 3-5 arbetsdagar?

Har förövrigt beställt en "basmodell" 13''.

Står i dagsläget: Beräknad leverans: 12 Maj, 2010 - 14 Maj, 2010. Men känns ju ofattbart att man ska behöva vänta på en ny dator i 3 veckor år 2010. Underbemannade på Apple fabriken, underbemannade på UPS, eller fortfarande vulkanen som försenar alla leverenser? Vad är anledningen till att det tar sådan tid?

Jag sitter lite i samma båt som dig. Min borde skickas senast fredag men ska inte anlända förrän 14 - 18 maj. Två-tre veckor känns väldigt, väldigt fånigt för att bara skicka något. Min ska också mellanlanda i Nederländerna, men det borde ju, på sin abosluta höjd, ta en vecka. Eller?

Beställde idag, fick beräknat leveransdatum 14-18 maj... pust. Får väl hoppas att det kanske går snabbare om flygen kommer igång igen, för de lär väl ha räknat med det när de gav de datumen?

ÄNTLIGEN!!!

Någon som har koll på hur lång tid det brukar ta innan datorerna finns tillgängliga hos andra återförsäljare, exempelvis Dustin?

Kan du se om du lyckas på den sidan jag länkade till? Sen har jag ingen Mac.. :/

Tack, men den där fungerar bara på vissa speciella sidor. Jag tror jag mer behöver något som spelar in allt som händer på min skärm, om du förstår vad jag menar...

Jag letade och letade i det här forumet och kunde inte hitta något som passade in på mitt problem, förutom ett programtips från 2006 för ett enbart för Mac-proggram.
Anyways, eftersom det inte finns ngåra andra trådar har jag en stark misstanke om att jag förmodligen är helt dum i huvudet som inte har svaret, men snälla upplys mig då!
Hur gör jag för att rippa en streamad video från någon annan sida än typ youtube. Som exempelvis den som visas på den här sidan: The Frames - live concert video on Fabchannel.com
Skulle verkligen göra mig enormt lycklig om någon kunde hjälpa mig!
Tack

Installera om Quicktime
Avinstallera programmet från kontrollpanelen, sen går du in på Apples hemsida och laddar ner enbart Quicktime och installerar.
Lycka till!

iTunes skulle gärna få låta en bestämma mycket mer om sortering! Skulle gärna sortera efter första artist och sen i andra hand årtal... Går inte.

Har du iTunes öppet innan du kopplar in nano:n?

Jag förstår inte riktigt vad du menar.. Vad är det som är annorlunda i iTunes? För där får du ju också alla artister....

Hmm. Jag har inte haft några direkta andra problem med det.. 32-bit är ju med på samma skiva vad jag vet så det vore ju inte ett överstort problem.. Jag ska absolut tänka på det, har funnits i mina tankar ett tag.

Jag förstår inte vad du menar.. Om du går in under fliken Artister i din iPod är det väl samma sak som när iTunes sorterar? Du kan ju bara välja att inte gå in på album eller spellistor eller spår eller vad et nu är som känns rörigt.

Sen jag uppgraderade min dator till Vista 64bit så har iTunes bråkat en hel del.. Det tar nästan en minut från det att jag startar tills att det går att använda. Först är hela rutan helt svart och det tar oerhört lång tid innan programmet reagerar med någonting. Sen när jag uppdaterar låtinfo går det också oerhört långsamt. Jag har för mig att det gjorde det även innan jag uppgraderade, jag har ett ganska stort bibliotek, men nu är det segare än någonsin. Vad kan vara felet? Är det någon annan som har samma problem? Tack.

Jag hade liknande problem, det jag fick göra var att ha dem som mp3-filer men säga åt iTunes att komma ihåg uppspelningsplats. Tyvärr hamnar de inte under "ljudböcker" men det borde lösa problemet!