Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
oasplund

oasplund

Medlem
  • Registrerad 2005-05-28
  • Senast aktiv 2005-08-16
  • Antal inlägg 3

Foruminlägg

De senaste inläggen oasplund har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av Arnold:

jo, det är klart, armbandet då

Lätt att vara efterklok men det är ganska lustigt, jag tappade den faktiskt när jag tog ur den från armbandet. Man ska ju typ "knäppa" ur den ur armbandet, och när jag gjorde det och använde lite, lite kraft så flög den bara iväg. Så, trots "säkerhetsbälte" så hjälpte det inte.

Och visst, det finns säkert en del skydd, men nu hade jag ju inget så det hjälper ju tyvärr inte.

Får helt enkelt sluta fundera på mina 2000 kronor som är förlorade och gå vidare i livet...

Ursprungligen av flippen88:

Det går juhe att laga den, du kanske får en ny på försäkringen. Men du borde ha köpt ett fodral, jag har ett icewear och tar emot det flesta smällar utan att man märker nåt eller så finns det aluminum fodral som är bättre.

Tycker du ska skicka in den, du har väl inget garanti? Kan säga att en olycka hänt eller dylikt Aja hör mer via försäkring och kolla på www.apple.se och läs.

/mvh Filip lycka till

Förstår inte vad du menar. Jag har ju garanti såklart, men den gäller ju inte när jag tpapat den i marken. Och hur ska jag kunna skylla på olycka menar du? Apple ersätter ingen självförvållad olycka.

Det går att laga den men enligt Apple kostar en mini cirka 2200 SEK att laga, vilket alltså är dyrare än att köpa en ny. Ganska sjukt!!

Försäkring fungerar såklart, men självrisken är 1500 (vilket får anses normalt tyvärr) och då är det inte heller mycket idé. Och nej, försäkringsbedrägeri är jag inte intresserad av.

Ganska tråkigt, verkar som att det är kört alltså. Nästa gång köper jag garanterat en flash-baserad spelare. Trots allt, det är ju faktiskt meningen att man ska bära med sig musiken och då finns ju alltid risken att man kan tappa spelaren. Lite trist att hela alltet blir helt obrukbart när det händer.

Hej,

Ett sorgligt kapitel detta, men jag lyckades tappa min nya ipod mini i asfalten när jag var ute och joggade. Allting frös först, sen gick det otroligt långsamt, jag kunde byta låt men det tog säkert 30 sek att göra det och sedan fastade den och var helt låst. Efter det att batterierna tagit slut kopplade jag in den och försökte nollställa den. Apple-loggan kommer fram men ingenting händer. Efter en stund dyker ikonen upp som visar en "ledsen" ipod med ett utropstecken bredvid.

Nu till min fråga. Är det helt kört eller? Antar att hårddisken är trasig eller dylikt? Eftersom hårddisken säkert kostar en hel del att byta är det väl knappt värt det att skicka den på reparation? Min försäkring har 1500 kr i självrisk så det känns som att jag lika gärna kan köpa en ny...

Otroligt bittert.. vet att det inte är ipod:ens fel men funderar ändå på att köpa en flash-baserad (och inte lika känslig) mp3-spelare nästa gång.

Tack för svar!
Mvh,
Olle

1