Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
independent

independent

Medlem
  • Registrerad 2005-06-08
  • Senast aktiv 2006-06-25
  • Antal inlägg 7

Foruminlägg

De senaste inläggen independent har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av relax_:

Tja.

Jag har nu stött emot ett av de större problemen i mitt liv. Min ipod har blivit tyst. Jag satt på tåget mellan göteborg och stockholm och lyssnade som vanligt på mycket bra musik, då jag tappade en flaska vatten. Jag reste mig upp och fångade flaska men lyckades i samma veva ha ner min ipod från sätet. (fallhöjd ca 35-40cm?) Jag blev livrädd och struntade i vattenflaskan och koncentrerade mig på ipoden.

Jag tog upp den och den surrade på som vanligt i displayen, men mina hörlurar hade åkt ur. När jag satte tillbaka dem kom inget ljud. Inget ljud alls. Jag har rebootat och dockat den med datorn åtskilliga gånger men den är fortfarande helt tyst.

Vad gör jag i ett sånt här läge?

klicka på play?

Slipknot - No Life
Slipknot - Liberate
System of a Down - BYOB
In Flames - System
KoRn - Let get this party started
Marilyn Manson - Angle with the Scabbed Wings
Marilyn Manson - Coma Black
Millencolin (Vilken låt som hellst alla är bra)
Nirvana - Smells like teen spirit

Ursprungligen av Bitfisk:

En fråga till från en nybörjare...

Laddat min nya iPod mini i 4-5 timmar nu, batteriet är markerat fullt - men det står fortfarande Do not disconnect. Kommer det ändras? Eller vad ska jag göra???

jadu endel som jag struntar i "do not disconnect" för det verkar inte ha någon större betydelse om man inte håller på att ladda in låtar

Ursprungligen av flippen88:

Det går juhe att laga den, du kanske får en ny på försäkringen. Men du borde ha köpt ett fodral, jag har ett icewear och tar emot det flesta smällar utan att man märker nåt eller så finns det aluminum fodral som är bättre.

Tycker du ska skicka in den, du har väl inget garanti? Kan säga att en olycka hänt eller dylikt Aja hör mer via försäkring och kolla på www.apple.se och läs.

/mvh Filip lycka till

¨

vad kostar ett såntdär fodral? jag hade tappatbort min i skolan (duktigt) och så fick jag ju tillbaka den men jag var ju orolig för att tappabort den och tabba den i backen eller nåt

Ursprungligen av wam:

Fungerade klockrent! Jag kunde dock inte göra exakt som det beskrives ovan utan var tvungen att först "enabla" ipoddisken som det står beskrivet i readme-filen

hur "enablar" man ipoden då?

Ursprungligen av erik:

sök, ladda hem, kör, tryck på hänglåset. typ.

hmm. det blev ingen högre db nivå för mig. man märker iaf inget.? vad kan det beropå`?

1