Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
anonym111

anonym111

Medlem
  • Registrerad 2005-06-15
  • Senast aktiv 2006-08-15
  • Antal inlägg 34

Foruminlägg

De senaste inläggen anonym111 har skrivit i forumet.

Ta bort autosync sen e det bara att radera

Jag försökte uppdatera min ipod till vers. 1.4 men det stod att det blev skriftfel och det går inte att resseta har testat soft reset och vanlig men inget händer e den trasig?

Den andra var rätt snygg men den första såg ut som en vante...

för att hålla den avstängd måste du även dra "hold" knappen till höger som låser ipodens knappar. När den ska på igen måste du dra jold till vänster.

Ursprungligen av makkan pakkan:

automatisk

Jag tror du måste ha manuell. Tryck på ipod ikonen till vänster under bibliotek lr nåt. När du har gjort det kommer en ny ikon upp nere till höger på itunes där det är en bild av en ipod. Tryck på den så får du upp en ny ruta och markera manuell istället för automatisk.

Obs. att när du har manuell kan du både före över låtar 1 och 1 eller alla samtidigt. För att få över alla låtar samtidigt dra du från biblioteks ikonen till vänster ner till din ipod ikon till vänster.

Mvh:anonym111

Om ni vill se hur jag gjorde följ mina steg på inlägget uppdatera usb.

Om du har vissa problem med att föra över låtar från datorn till din ipod så kan det bero på att din usb har en gammal uppdatering.

Gör så här för att uppdatera:

Steg 1: Om du har en xp så brukar det finnas en ikon nere i högra hörnet där det är som en grå ask med en grön pil bredvid (det ska stå: säker borttagning av maskinvara).

Steg 2: När du har hittat den dubbelklickar du på ikonen.

Steg 3: Då får du upp alla din usb anslutning, markera USB-masslagringsenhet och tryck sedan på knappen egenskaper under. Då får du upp hur enheten funkar men tryck då på felsök.

Steg 4: Då får du upp ett hjälp fönster tryck då på nästa. På nästa sidan står det olika steg men på första står det enhetshanteraren med markerad text, tryck på den.

Steg 5: I enhetshanteraren (oftast längst ner) står det USB-styrenheter dubbelklicka på den så får du upp en massa alternativ under (dina anslutningar till usb).

Steg 6: Testa att dubbelklicka på *INTEL(R) 82801EB USB2 Enhanced Host Controller - 24dd

Steg 7: högst upp på den nya sidan för * byter du flik till drivrutin.

Steg 8: Då kommer det upp fyra alternativ 1. Mer information 2. Uppdater drivrutin osv. Tryck på uppdatera drivrutin, då kommer det upp en ny ruta tryck bara nästa och vänta på uppdateringen sen ska det vara klart.

Om inte testa att uppdatera dem andra usb!

Mvh: anonym111

Hmm jag tror att jag fixade problemet allt jag behövde göra var att uppdatera usb.

hm jag har en windows men kan du förklara lite enklara fattar typ ingenting... :eek:

Ursprungligen av rm_sync:

Tjeena!

Använd foobar2000 istället funkar perfekt!!!
Inga strul alls!

Sök bara på google efter foobar 2000 och sedan på ipod plugin, Alltså foobar2000 med ipod plugin!

Lycka tilll!

Vad är foobar2000?

använder du orginal laddaren från apple?

annars kan det vara att om du använder en annan variant (ej från apple) så kan den ladda ipoden mycket mindre än orginal.

Det kommer även upp: går inte att kopiera till Cd ipod...typ.

Om det är till någon hjälp.

När jag försöker tanka över låtar från itunes till min mini så funkar typ tre låtar sen stannar det och så kommer det upp ett okänt fel har inträffat -36. Så försöker man typ 4 ggr till och då kommer ytterligare en låt över men inga fler

Vad ska jag göra?

Ja det finns en speciell som heter iTrip mini!

Om du laddar ipoden via en dator som är xp dator så kan det vara att dem brukar gå i viloläge rätt snabbt om man inte kör (rör på musen) och när datorn är i viloläge så laddas inte ipoden. Men det kan ju också vara ett fel du får väl testa.