Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
magx68

magx68

Medlem
  • Registrerad 2005-06-18
  • Senast aktiv 2007-11-20
  • Antal inlägg 26

Foruminlägg

De senaste inläggen magx68 har skrivit i forumet.

Har äntligen lyckats bli av med iTunes 5 genom att installera Quick time stand alone och ta bort allt med iTunes in registret. vilket prakt fjasko Apple har gjort. Jag hade bara 4.8 kvar på burken men var nöjd med 4.9 så jag undrar om någon har den?

vill också påpeka att hela mitt bibliotek i iTunes var borta när jag startade 4.8 så jag fick importera om alla låtar igen (tog tid).

Jag har jätteproblem att upgradera till 5:an. Har just blivit tvungen att avinstallera iTunes helt då det ej gick att starta efter uppgraderingen. Jag vill varna alla att ta det lugnt med denna uppdatering tills Apple släpper en installation som funkar (har PC och Win XP).

Hej alla,

Har haft en iPod i 6 veckor och var väldigt exalterad över att kunna ladda hem bra kvalitetsskyddad musik på ett ärligt sätt med denna vita superpryl. När väl iTunes öppnar visat det säg att det är en av de sämre musikaffärer jag varit i. Snacka om att missa sin kundkrets... Folk står och väntar på att SLIPPA köpa plastbitar som sammlar damm. hänger skivbolagen med??? så klart inte. Jag har sökt flera album som jag gärna skulle vilja köpa men ej funnit via iTunes och det har slutat med att jag laddat dessa "gratis (det kostar att ha bredband) via internet".

Skivbolagen är döda i sin nuvarande format om 5år. Sälja plast är inte miljövänligt och väldigt opraktiskt...när skall dom fatta?

/M

Hej, är det fler än jag som upplever att kvaliteten på Itunes låtar är klart sämre när man spelar upp dom i en stereoanläggning mot vanliga 195kb mp3? Detta känns väldigt irriterande och gör att jag överväger att sluta köpa låtar från iTunes och istället ladda ner gratis via nätet även om jag ibland måste ladda samma låtar 3-4 ggr för att få rätt kvalitet.

/M