Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
magx68

magx68

Medlem
  • Registrerad 2005-06-18
  • Senast aktiv 2007-11-20
  • Antal inlägg 26

Foruminlägg

De senaste inläggen magx68 har skrivit i forumet.

Ursprungligen av studiox:

Härligt med en PDA liknande IPOD. Wireles, Safari, Music osv. Men varför har dom skippat Mail ??? Skulle älska o läsa min mail på en fin fet apple skärm med 160dpi men det verkar vara en funktion endast tillgängliga iphone.
Gissar att Touch iaf. anv. OSX så den kanske kan bli hackad också

Många kör ju number gmail eller annan web mail och då funkar ju iPod touch utmärkt

Nya versionen verkar funka fint. Jag hade problem med att låtar slutade spela när jag gjorde något annat på PC´n (har en 3.6 ghz men 1 gig Ram) vilket var helt kass, jag fick stoppa musiken och starta om på en annan låt innan det funkade igen. Detta har aldrig hänt innan iTunes 7. Har nu laddat ned nya versionen och hittils har allt funkat utan problem så kanske denna version är den vi vill ha

Tack för tipset. Har kommit på att det bara funkar i det gammla vanliga läget och inte när man har i bildläge dvs. när skivomslagen visas i nya iTunes 7.

Jag undrar hur överhoppade spelningar funkar. Har provat att spela typ 10-15 sek på en låt och sedan hoppa över den men det registreras inget. Är det någon som vet hur det funkar? :rolleyes:

Ursprungligen av daniels:

Det stämmer bra att den tuggar minne!
Verkar just vara när man bläddrar med de nya visningsalternativen.

Läs mer här

Håller med om att iTunes 7 är segt mot 6 serien. Jag har också märkt att ibland när jag öppnar ett nytt IE förnster så slutar iTunes spela musik och jag måste klicka på filmer eller något annat och spela en fil från dessa bilbiotek för att kunna spela musik igen. Alt är att stänga iTunes och starta det igen, väldigt irriterande och en klar försämmring på ett annars bra program

Hellacopters - I´m in the band

Ursprungligen av musicnonstop83:

Hej, undrar hur betalningen fungerar vid itunes music store. Jag har precis köpt en låt och betalat med kontokort och låten spelar jag nu flitigt, MEN ingen betalning har registrerats på mitt bankkonto, tar det nån dag eller hur fungerar det? Blir bara orolig så att de inte kräver mig på pengar sen...

Du kommer att få en email från Apple/iTunes och det tar några dagar. De brukar sammla ihop ett antal köp innan de skickar kvitto och drar pengarna.
/m

Ursprungligen av erkus:

Ingen alls som har nån aning över huvud taget?!

Du kan gå till Arkiv/lägg till mapp i biblioteket i iTunes så läser den in alla låtar i mappen.

Hej alla. Har just köpt ett par Etymotic Research 6i hörlurar och är nu inte helt nöjd med basen i iPoden. Med iTunes equalizer kan jag fåt till det bra men går det att föra över denna inställning till iPoden? Om inte så är det något Apple borde innföra.

Ursprungligen av aveline:

Har en liten fråga.. när man öppnar iTunes så kommer det ju upp en liten ruta om att det finns en ny version, iTunes 6.0. Om jag nu ska uppdatera till 6.0, kommer all musik jag har iTunes försvinna? Har inte uppdaterat iTunes tidigare..

Allt finns kvar, var inte orolig. Ingen musik försvinner.

Ursprungligen av svanis-:

MÅTE MAN TANKA FILMER FRÅN ITUNES FÅR Å FÅ IN DOM PÅ IPOD VIDEO?!?!?!

nej du kan lägga in egna videos som du redan har, se bara till att det är mpeg4.

Ursprungligen av marbe558:

Moahaha ! Ikväll har även min status ändrats till "Preparing Shipment" (60gb/svart,beställd 12:e). Har inte beställt fr applestore förr, men antar att den borde skickas fr dem på 1-2 dagar? Och kanske 3-5 arbetsdagar för leverans? Mitten av nästa vecka?

När väl Apple skickar iväg din iPod så tar det 3-4 dagar. De skickar först till Amsterdam från Kina och sedan med bil till Sverige. Transporterna sköter TNT Express.

Jag tror inte detta är ett Windows problem. Alla tidigare uppgraderingar av iTunes har funkat hur bra som helst, inga problem alls. Med version 5 har Apple lagt till en del "smarta" funktioner och det verkar "paja" det mesta. Jag försökte installera 5.0 (ej 5.0.1) och fick enorma problem. När jag väl fick bort det gick jag tillbaka till 4.8 och kommer nu vänta tills Apple kan leverera en stabil windows version av iTunes. Problemet ligger hos Apple inte Microsoft.

Ursprungligen av Robino:

Har själv oxo stött på detta problem. Har försökt med alla tillgängliga tips på Apples hemsida, men problemet kvarstår.
Ingen som tagit sig ur klistret?

Avinstallera iTunes och Quick time och ladda sedan ner en stand alone version av Quick time och installera sedan en gammal version av iTunes då funkar det igen. Ni måste nog ladda in hela biblioteket igen men det funkar i alla fall (det tog mig 4 timmar att komma fram till detta).

Ursprungligen av Archduk3:

Och du tror inte jag gjort det?

//C

Det är väldigt många som haft stora problem med iTunes 5. Jag själv spenderade 4 timmar igår med att försöka avinstallera 5:an då det inte funkade alls och bara ställde till problem. Efter många om och men så lyckades jag installera gammla iTunes för att kunna ladda min iPod överhuvud taget. Jag föreslår att du avvaktar tills Apple fixat till 5:an.