Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Thomas Hans

Thomas Hans

Medlem
  • Plats Stockholm
  • Registrerad 2005-07-15
  • Senast aktiv 2018-10-20
  • Antal inlägg 28

Foruminlägg

De senaste inläggen Thomas Hans har skrivit i forumet.

Sidan ”Webbradio - Sveriges Radio” har innehåll av MIME-typen ”audio/x-pn-realaudio-plugin”. Innehållet kan inte visas eftersom du inte har en insticksfil installerad för den MIME-typen.

Hej,
Jag har uppgraderat mig till en MacBook Pro. Känns bra, men när jag vill ha P1 på Sveriges Radio gående i bakgrunden när jag jobbar så kan jag inte fixa det (skit bakom tangentbordet, jag vet). Det går att spela direkt dvs jag kör direkt internet. Men ska jag använda internet till annat, vilket jämt sker, så får jag felmedellande att realplayer saknar insticksfiler sk plug-ins för Sveriges radio etc. Något tips ?
Behöver jag betala till 39 ollar och få realplayer att fungera? Det är rådet jag får när jag går till realplayer hemsidan.
mvh,
Thomas

Får hoppas på svar från Apple support under förmiddagen.
Jag vill tacka för din respons, användare "vanilj". Support och tips från andra är ovärderliga när man sitter och blir besviken på en ny produkt.
Mvh,
Thomas

Tack för ditt svar. jag har köpt AppleCare Protection plan men eftersom jag inte kan installera det så vet jag inte hur jag kontaktar de. Telefonnummer finns inte på Macotekets hemsida eller på Apple stores? Har någon numret, känns som moment 22.
Mvh,
Thomas

Vid välj målplats så frågar den efter målenhet att installera programvaran MAC OS X på. Men jag kan inte ange målenhet eller få några alternativ. En blå bild kvarstår dår jag bara kan gå tillbaka. Detta för att ge en "Tekniker" bättre information om problemlösning.

Ni som väntar kan nog bli besviken Jag sitter med en helt ut kartongen ny dator som inte fungerar har köpt till applecare och allt, men ingen kontakt på fredagkväll.
Är ganska missnöjd (vill inte verka negativ)!!!!!!

Hej,
Skriver detta från min gamla Powerbook. Jag har hämtat ut en ny MacBook Pro 17 tum.
Har laddat den och ska nu starta den. Tyvärr kommer det bara fram en sida med en portfölj och ett frågetecken. Går ej att få kontakt med den. Känns riktigt djävligt när man har lagt ner så mycket pengar. Har nu stoppat i installationsskiva Mac OS X skiva 1. Den kommer fram till fråga om var jag vill installera programmet, sen är den helt utan kontakt förutom om jag vill backa i installationen dvs till att godkänna programmet.....
Vad ska jag göra?
Thomas

Hej,
Har installerast sync till N95:an, fungerar perfekt med bluetooth.
Vet ni om någon länk för att få ner kartor till GPS:en. Läser i tidningen att det ska vara "rånande" dyrt att köra det över telefonoperatören.
Hur gör jag för att få detta billigare?
Nu över till fråga två. Hur gör jag för att föra över från Itunes till mobilen?
Svaren kanske är enkla och att jag skulle begripa detta, men frågar för att det brukar bli så bra och enkla svar.
Mvh,
Thomas

Tack Richard A så otroligt mycket! Vilken skillnad på support från Nokia jämfört med Sony/Ericson.

Hej,
Jag har haft en P990i dvs skriver haft för den är reklamerad efter 3 tekniska service rundor och två telefoner. Tyvärr var den riktig dålig, men det är ju almänt känt i denna dag.
Funderar nu på att köpa N95 men har ett problem och det är synkning till Mac. Hur och när vet jag när det finns en sync?
Diskussionen när jag köpte P990i var att det snart skulle komma en sync, inte f-n fanns det någon kombibilatitet mot Mac. Törs jag lita på de Nokia supportrar som säger att det dyker upp en sync till Mac?
Ge gärna motivation/information om, när och var jag hittar mac anpassade lösningar.
Därför att köra Mac innnebär en bökig värld i många situationer och då inte minst mot mobiltelefoner.(apple-tv och divx ska vi inte ens prata om)
Thomas
PS: Men Mac är iallafall lättare att köra en ett krånglande windows

Jag använde en exakt likadan i en fast monetrad radio i USA för några veckor sedan.
Personligen tycker jag att Itrip med laddning från Belker är den bästa. Fungerar bra och kostar ok i USA dvs cirka 40 dollar.