Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
wonderS

wonderS

Medlem
  • Registrerad 2005-07-16
  • Senast aktiv 2006-02-22
  • Antal inlägg 6

Foruminlägg

De senaste inläggen wonderS har skrivit i forumet.

1

Tack för tipsen! Har testat ett annat uttag men iPoden syns fortfarande inte på datorn.. Även provat att starta om datorn. Hm... Några andra idéer?

Hejhej!
Eftersom min minis batteri lade av fick jag en Shuffle av min gode far i julklapp. Allt fungerade prima(även om jag saknade min mini..) men när den en dag var klarladdad drog jag ut den utan att först ha dragit den till papperskorgen(har Mac). Nu vill den inte visa sig någonstans på datorn när jag sätter i den i USB-uttaget. Den syns t.ex. inte i iTunes som den ju annars automatiskt gör. Den gula knappen blinkar så den laddas men när jag sedan tar ut den och trycker på play blinkar den grön och gul om vartannat.
Min syster har samma problem med sin(även om hon inte tagit ut den för tidigt). Den har fullt batteri men trycker man på Play så lyser det grönt och gult. Vad kan problemet vara? Hjääälp!

Ursprungligen av Lollo:

Har på tre veckor och tusentals försök inte lyckats installera itunes på rätt sätt...
Får hela tiden meddelanden om att jag ska installera om programvaran för itunes så att itunes kan kommunicera med ipod

Less på alltihop. // Lollo

Kämpa vidare!! iTunes är ett riktigt bra program som jag använder mig av dagligen.. det är värt allt slit! men vad har du för dator, Mac eller PC? laddat ner från apple.com och sedan bara följt instruktionerna?

hejhej!

är totalt ny på detta, till synes, trevliga forum. har dock varit stolt iPod-ägare i snart ett år. det är en silvrig liten iPod mini som gäller(dock inget namn..hm...får fundera på det..). har innan dess fått sukta efter den på håll genom min systeryster som har det gamla goda originalet. lastar min älskade med trevlig musik som Devendra Banhart, Ryan Adams, Dixie Chicks, Lifehouse, Bob Dylan, Svenska Akademien, Tracy Chapman, Foo Fighters, David Gray M.F!! rensade i och för sig alltihop idag för jag var så trött på mina tråkiga mixar och givna listor men ge mig en timme och jag är back on track!

jahapp.. vad kan mer sägas?! jag tänkte spana runt lite mer här på forumet och......syns i vimmlet häromkring!

pusshej!

övrig fakta:
ålder: 18, snart 19, år
kön: kvinna
civilstånd: spanar
hemland: sverige
destination: världen

1