Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Ditch-hiker

Ditch-hiker

Medlem
  • Registrerad 2005-09-02
  • Senast aktiv 2006-05-10
  • Antal inlägg 15

Foruminlägg

De senaste inläggen Ditch-hiker har skrivit i forumet.

YES! Det funkar! Tydligen funkade när jag ändrade om så att alla delar fick samma format.. knepigt det här.. men det var liksom väntat!

Ursprungligen av burt0n:

det kollade jag först av allt.

Det jag undrar är bara var man lägger in den konverterade filmen i itunes. så att det kommer till poden?
plz hjääälp mig ;D

Så som jag har uppfattat det, så ska du bara dra den till biblioteket.. problemet hos mig ligger i att den vägrar fästa sig i biblioteket..

En Fråga till alla dock!!: Efter konverteringen bildas en ny "fil" som finns i ursprungsfilens mapp. Denna nya fil är på ca 161 B. Är det denna fil som ska skickas till biblioteket, eller originalfilen? hursomhelst så funkar det inte att föra över någon av dom..

Ursprungligen av blackie:

japp,, alla ska var´lika dana så gjorde jag..

det borde fungera nu. .
en dum fråga. du har väll stängt av tv-out på ipoden?

aah.. den är på off.. ändå funkar det inte.. skit..

hmm.. jag har exakt det formatet som du hänvisar till i min "quality profile" (mpeg-4/320x240/768kbps/stereo/128bps)

På Setup-ikonen så står exakt samma format i "One-Click Profile". MEN under "Profiles" i setup-ikonen står det: H264/320x240/256kbps Stereo/96kbps i "Existing Quality Profiles". Bör detta ändras till mpeg-4/320x240/768kbps/stereo/128bps ?

UPPDATERING:

Tydligen kan jag överföra filer som INTE har konverterats med videora till biblioteket i itunes (kan dock ej överföras till ipod) Betyder det att det är videora det är fel på?

Hej!

har använt mig av videora för att konvertera en filn så den kan överföras till min ipod. detta gjorde jag via denna klibbiga sidan: http://www.ipod.se/forum/showthread.php?t=53016

Har följt varje steg i manualen på denna sida:http://www.videora.com/en-us/Converter/guides.html#2000
Men vid sista punkten, punkt 9 fattar jag inte hur de menar, hur ska jag få över den konverterade filen till itunes, för att därigenom överföra den till min ipod?

taksam för hjälp!

Tja!

Jag har en fråga agående klockan i nanon.

Detta är inte så mycket utav ett problem, men eftersom jag är en sådan perfektionist, så undrar jag ändå.. Grundinställningen är Cupertino, nått mongoland/stad jag aldrig hört talas om.. Men jag vill självklart att det ska stå Stockholm där. Men kruxet är att om jag byter stad till Stockholm, så ändras tiden automatiskt till 9 timmar senare, alltså, om Cupertino klockan visar 14:05, så ändras klockan till 23:05 när jag väljer Stockholm.. What's up liksom?

finns det någon mölighet för mig att kunna välja stockholm, samtidigt som den visar RÄTT tid?

Tack!

Ursprungligen av thecrazy88:

har du uppdaterat iPoden??

yes,men nu har jag kommit på hur man gör! gött å bli av med madonnas confession-line för ett tag!

Hej!

Jag har prenumererat på en podcast, som jag nu har slutat prenumerera på. Jag har även tagit bort filerna från mitt bibliotek, men problemet är att dessa filer fortfarande finns kvar på min ipod! Inte kul, med tanke på att de tar upp värdefull minnesplats!

Kan någon hjälpa mig? hur får jag bort avsnittet från min nano?
Tacksamt!

Ursprungligen av dalo:

Gör oss alla en tjänst och skicka rapporten till Microsoft. Då bidrar var och en till bättre mjukvara i framtiden.

jotack, detta har gjorts ett flertal gånger herrn! Det finns iungen anledning att bli spydig och dryg. jeesus

Ursprungligen av peppepop:

Vad händer om du flyttar hela mappen där dina låtar ligger? Blir det samma resultat när du startar iTunes?

hur menar du? problemet är att jag inte kan öppna någonting relaterat till itunes, och nu inte längre quicktime heller.. Exempelvis; Jag har alla mina låtar på två olika platser i min dator, dels en mapp kallad just "låtar" Men även i själva itunes.. Om jag högerklickar på en låt i mappen "låtar" Och väljer "öppna med itunes" så får jag upp ett felmedelande med en uppmaning om att skicka in en felrapport till microsoft. Däremot kan jag öppna låtfilarna i exempelvis winamp och media player..

Nu är jag så jävla trött på den här skiten! Aah, har i i över ett dygn försökt lista ut mitt problem med iTunes. men ingenting funkar! http://www.ipod.se/forum/showthread.php?t=50954

Börjar ångra mig djupt över mitt köp av ipod. nästa gång kanske det rentav blir en hederlig walkman!

Hursomhelt.. någon som har ngt nummer till apple support i sverige där man kan få "hjälp" (tror dock ej att det kommer hjälpa så mkt, då man hört en hel del om supporten)

Ursprungligen av magx68:

Avinstallera iTunes och Quick time och ladda sedan ner en stand alone version av Quick time och installera sedan en gammal version av iTunes då funkar det igen. Ni måste nog ladda in hela biblioteket igen men det funkar i alla fall (det tog mig 4 timmar att komma fram till detta).

Jag tror att jag har just det här problemet, (se länk: http://www.ipod.se/forum/showthread.php?t=50954 )

Har letat febrilt efter en enskild installation av quicktime, men verkar inte finnas någonstan.. Några tips?

Ursprungligen av joni:

Vilken version av iTunes använder du? 5.0? Om du gör det så testa med 5.0.1

Jag använder version 5.0.1, den som finns att ladda ner på apple.se.

Hej allihopa!

Det här är första gången jag skriver ett inlägg här, och jag önska att jag kunde göra det under bättre omständigheter!

Jag har haft min iPod nano i lite över en vecka nu, och allt har fungerat perfekt! Jag har kunnat föra över låtar, använda iTunes och allt möjligt!

Mitt problem började lite tidigare idag. När jag skulle köra igång iTunes (bara för att lyssna på lite musik medans jag pluggade) så startade det helt enkelt inte! Det kom upp en varningsruta där det stog någonting i stil med; "Det verkar fattas vissa filer, försök att ominstallera iTunes". Detta tyckte jag var jättekonstigt eftersom jag inte hade gjort någonting fel, (jag hade inte på något vis haft iPoden inkopplad, så problemet ligger inte i själva ipoden. Jag hade inte heller gjort några förändringar i iTunes eller dess filer, varken lagt till filer, eller tagit bort).

Hursomhelst skulle jag ominstallera iTunes, och tänkte börja med att avinstallera den befintliga itunes, gick därför in i lägg till/ta bort program. Det som hände var att itunes inte kunde avinstalleras!! Jag försökte gång på gång.. startade om datorn flera gånger. men inget hände. När jag sedan laddade ner itunes setup för att ominstallera programmet utan avisntallation först, så fick jag upp ett alternativ om att ta bort itunes och att reparera det. Jag valde att ta bort itunes. Itunes försvann och jag installerade om det. Problemet då var att det fortfarande inte gick att starta itunes!! det kom ibland upp samma varningsmedelande som jag fick först, men även ett där det stod att vissa filer i quicktime fattades (något med problem -2093).

Efter ett antal timmars försök genom avisntallation och ominstallation och omstart av datorn, så gick det fortfarande inte att starta itunes, men nu komemr det upp det här medelande;

"itunes har stött på ett problem och måste avslutas.

Om du arbetade med kan informationen som du arbetade med ha gått förlorad.

BESKRIV PROBLEMET FÖR MICROSOFT.
Vi har skapat en felrapport som du kan skicka till os. Rapporten kommer att behandlas konfiditiellt och anonymt.

[Skicka felrapport] [Skicka inte]

Kan någon hjälpa mig? det här är fruktansvärt frustrerande, och jag funderar starkt på att formatera om hela datorn, vilket skulle göra mig fruktansvärt deprimerad!

Tack på förhand!