Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
w1nka_19

w1nka_19

Medlem
  • Registrerad 2005-09-08
  • Senast aktiv 2005-12-03
  • Antal inlägg 41

Foruminlägg

De senaste inläggen w1nka_19 har skrivit i forumet.

Ursprungligen av hamonio:

Jag ringde på grund att jag hade betalat med bankgiro och jag undrade varför det tog så lång tid för dem att få pengarna :D. Jag var lite orolig bara. Nu är min iPod Nano ivägskickad står det och jag väntar som bara den :D.

Du borde inte vara orolig om det där med lcd-skärmarna. Jag tror att det är en väldigt liten procent och eftersom det är så många som har köpt den så märks det och folk snackar om problemet. iPod är ju lite mer poppis än andra spelare. Jag tror inte att iPoden är den enda mp3-spelaren som har detta problem. Det uppmärksammas bara mer tror jag.

har med funderat på att skaffa en iPod Nano men är lite orolig för det här med lcd skärmen? vad är det som kan ha orsakat dessa problem? är det efter man haft den i fickan eller?

Vad är bästa rådet? ipod nano eller ipod mini?

Ursprungligen av oscarj:

Är tävlingen avgjord?

Vem vann?

Ursprungligen av slipZen:

Du är inte den enda här med tillräckligt mycket mental kapacitet för att gå in på folks profiler.

Jaha då var det bara 4 minuter kvar då ja!

Om jag skulle välja mellan iPod Nano 2gb och iPod Mini 4gb vilken tycker du jag ska ha och varför just den?

Vill ha ett bra svar med motovation till varför du tycker just den!

Ursprungligen av Gods_machine:

Det kommer en ny docka, den ska passa för de flesta iPod modellerna, i den dockan sätter du ner adaptern du får med nanon och vips så sitter den som en smäck! Det ingår alltså ingen docka!

Du vet itne vad priset på denna docka kan kosta? eller kommer kosta?

Ursprungligen av Gods_machine:

Det är Apple vi snackar om... Det är sällan problem med deras produkter. Man kan ju inte ha den inställningen från början. Då tycker jag du ska köpa ett annat märke. Om det under några omständigheter är fel på den så byter dom ut den ASAP... Dom värnar om sina kunder, finns ju en anledning till varför vissa av oss är så Mac galna

Nej det vet jag väl men man ska alltid ha med ett OM. Om du nu inte är en vanlig köpare så måste man lära sig att ha med OM . För än så länge har det aldrig gjorts en vara som det inte blir fel för, kanske inte för mig eller dig men för någon blir det och då finns OM med. Jag jobbar med inköpning och då gäller det att tänka i den sortens bana också. har inte inställningen för att den ska vara det men en baktanke måste man ha med.
Och ska inte ha något annat märke utan det är Appel som gäller. har en Bärbar dator från apple nu och är hur sjukt nöjd som helst med den

Ursprungligen av Draven:

jag undrar lite samma sak. jag hade också tänkt mig att köpa en i nästa vecka, men butikspriserna verkar ligga något över nätpriset. om man beställer vill man ju inte gärna vänta i flera veckor på leverans.

ja men jag ska ha 2 gb och den kostar typ 1995 på onoff..och sen vill man ju ha den graverad också men jag menar vänta typ i flera veckor på siniPod eller som jag läst andra inte fått sitt beställningnummer
då blir jag lite fundersam man ger typ änd mellan 1800 -2400 :- man vill ju inte sitta och vänta i veckor upp till en månad för att få den.. och sen vet man aldrig heller om det skulle vara fel på den när den kommer? ska man då skicka iväg den och sedan vänta i flera månader till elelr?

Hej

Jag ska köpa iPod nano nästa vecka, men vet inte om jag ska gå in och köpa den i en affär eller om jag ska beställa den från nätet?

För en del verkar ha väldiga problem med sina leveranser,

och jag bruk,ar ofta ha otur så det skulle ju inte förvåna mig att det gick åt skogen om man beställer från nätet?

hur ska man göra?

Ursprungligen av ridax:

Tja, dockan finns ju inte för leverans än, men den ser ju ut ungefär som de andra dockorna, bara lite smalare. Så det kommer se ut ungefär som här till vänster.

Men på deras hemsida står det att du får med en dockningstation eller vad är det?
Står där vad som innehåller i iPod Nano paketen?

Ursprungligen av matte:

Är det uppdaterbar firmware i nanon?

Har betsällt min första ipod nano nu : men undrar om det är uppdateringar som sak göra på den då och då? eller ?

Ursprungligen av Björnström:

Uppdatering

- För att se hur många du värvat behöver du bara klicka på din profil. Klicka på ditt namn till vänster om inlägget och välj "visa profil". En bit ner på sidan ser du hur många du värvat.

- Tävlingen gör det ganska enkelt att fuska, genom att exempelvis skapa ett hotmail konto helt själv och värva sig själv. Vi har metoder för att avslöja fusk och har hittat en del som gjort precis så (tyvärr) och dom diskvalificerar sig själva.

- Någon frågade om man fick använda värvningslänkar i inlägg på andra forum och visst - det är tillåtet om respektive forum inte har något emot det. Samma sak gäller den som har en egen hemsida och länkar till iPod.se. Ett bra sätt kan vara att länka till testet av iPod nano, allt som behövs är att lägga till "?referrerid=xxxx" på vilken länk som helst här på iPod.se.

Vi kommer dra vinnaren vid 23.59 imorgon och meddelar vinnaren under Fredagen.

Ja men min polare värvade jag men det syns inget på min profil ?

Ursprungligen av airborn:

" Den är liten...
Fast den luktar som en stor"

" De är ett smycke "

Ursprungligen av mikaelf:

Beställde en svart 2GB med gravyr (skall bli en födelsedagspresent) i torsdags den 8:e sändes från fabriken i lördags och lämnade Shenzhen i söndags kväll den 11:e.
Och enligt TNT skall den vara framme och levereras till mig på fredag..

Hur vet man hur lång tid det tar innan mar får sin nano?

Kan man kolla det någonstans?

Och kostar det något extra frakten eller den är gratis?

Ursprungligen av Svarte Petter:

Fan va avundsjuk jag blir. Vill också ha min! Men men, jag beställde igår morse så jag får ge mig till tåls.

Btw, fan va svårt det är att sälja en iPod photo 40GB

Kostar frakten inget alls inget extra tillägg eller så?

kalle

Ursprungligen av ztaafen:

Hade jag haft pengar så skulle jag definitivt köpa 4GB. Alltid bra att ha så mycket utrymme som möjligt. Vart fick du erbjudandet om minin? Företag eller privatperson? Om det är privatperson så kan du få mycket billigare på tex blocket.

OKej ja funderar på 4, men räcker ändå inte 2 ändå även fast man är en stor lyssnarp å musik? måste vara lite ekonomisk
Företag! var det! en jag känner så! en av dom sista mini som dom hade men vet itne för den har ju försvunnit och så ur nästan allas soriment ?