Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
DrPepper

DrPepper

Medlem
  • Registrerad 2005-09-15
  • Senast aktiv 2008-12-16
  • Antal inlägg 17

Foruminlägg

De senaste inläggen DrPepper har skrivit i forumet.

Har problem när jag ska lägga över musik från nya iTunes till min Nano. Den börjar som vanligt med att ladda upp låtarna å det försvinner minne i "baren" neri. Sen efter ett tag försvinner texten som indekerar att man laddar över låtar å ingen låt förs över till ipoden.

Ursprungligen av robertlerner:

Oj då, borde kanske ha läst lite innan.
Det gick upp om man höll inne meny och mitt knappen i typ 20 sec.
J*vligt skumt dock att den hamnade sådär direkt, grymt förvirrande.

Min hamnade också i detta läge, men det var bara att starta om den. Sen har den funkat klockrent efter det så det verkar inte göra nått men man slet sig lite i håret när den fasnade i detta läge.

Vart köper du The InvisibleSield då?. På deras hemsida kan man ju bara beställa ifrån om du bor i USA.

Tänkte köpa The InvisibleSield för min nano repas jätte lätt, men är det något som man klistrar fast på nanon och sen inte kan ta bort eller ????????

Köpte också en Nano-docka och den funkar inte alls till steron, händer inget när jag pluggar in kabeln. Har dock inte haft tid att testa så mycket men judet funkar klockrent om jag kopplar stereon till tv:n eller datorn men inte till dockan. Knepigt att det verkar vara fler som det är fel på.

Ursprungligen av Ardrí:

Ärligt, när jag tog av plasten som följde med min ipod fanns där en repa. Ok tänkte jag visst den är på skärmen men syns inte så mycket jag skiter i det, jag har använt min nano i 4 dagar i en strumpa när jag inte har den i handen. Aldrig i någon annan ficka än min jackficka och aldrig tilsammans med andra grejer i fickan. Den fick repor av strumpan!! Något är fel. Min ska tillbaka. Om den får 10 ytliga repor på displayen på 4 dagar, hur fan ser den inte ut efter fyra månader då? Visst man kan acceptera repor men att den blir repig av tyg?? Det håller fan inte. Jag hoppas att video-podden inte har samma brister.

Om du tänker skicka tillbaka den, kan du inte skriva på forumet sen hur det gick. För min blir också repig när den ligger i fodral i jackfickan, känns lite surt för den är ju inte billig precis

Ursprungligen av Siddan:

DrPepper

jag har följt Apple i flera år och dom har inget intresse av att meddela om nya produkter innan den är redo att säljas. Sådana är dom

Jo men dom kunde ha släppt dom samtidigt, dom hade ju kunnat tjäna en del pengar på det eftersom G5:an är dyrare. För jag tror inte att dom som nyss köpt nanon är villiga att lägga ut pengar igen på G5:an men om dom hade släppt dom samtidigt kanske dom hade valt G5:an istället för nanon

Fan den var grymt läcker nya G5:an, men blev helt klart besviken på batteritiden 2h eller 3h för video känns helt klart i minsta laget man måste ju köpa 60gigen för att överhuvudtaget klara en hel buss resa eller dyligt utan att få sova sista biten.
Även lite bisviken på appels lanserings metoder många har säkert köpt nanon som jag men skulle gärna haft G5:an istället men men, jag prioriterar storlek före film eller tv serie tittande med förstoringsglas, men det hade ju varit roligt om appel hade givit mig valmöjligheten åtminstone.

om min ipod skulle gå sönder av nån annledning, kan appel då se att man tagit bort volymspärren å då säga att garantin inte gäller för att man mixtrat lite med spärren.

Alla små repor är mycket iriterande, har haft min i en skyddspåse till mina gamla Oakley glasögon och aldrig tagit ut den ur påsen när jag haft den i fickan men den är full av små repor ändå . Men det känns som det inte har kommit ut några bra skydd till nanon ännu.

The Killers - Somebody told me
The Radio dept - Ewan

Hej
Har ett litet problem med Itunes, har nyss börjat annvända det så det kanske är nått klant fel som jag har gjort. Men när jag för över ett album till Nanon (bara vissa) så delar den upp albumet till två med samma namn men typ hälften av låtarna i varje, mycket irriterande. När jag kollar på albumet i Itunes så ser jag inget fel det heter exakt lika så vad kan vara felet?????

Hej
Har ett litet problem med Itunes, har nyss börjat annvända det så det kanske är nått klant fel som jag har gjort. Men när jag för över ett album till Ipoden (bara vissa) så delar albumet upp sig i Ipoden till två med samma namn men typ hälften av låtarna i varje, mycket irriterande. När jag kollar på albumet i Itunes så ser jag inget fel det heter exakt lika så vad kan vara felet?????

Fan missade man inte TNT med 15min idag.

Beställde min den 8:e å väntar fortfarande, börjar bli lite små grinig.