Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
ibanezzz

ibanezzz

Medlem
  • Plats Kalmar
  • Sysselsättning Säger inget
  • Registrerad 2005-09-25
  • Senast aktiv 2008-01-04
  • Antal inlägg 12

Foruminlägg

De senaste inläggen ibanezzz har skrivit i forumet.

1

Hej!

Om ni har läst [GUIDE] Ljudböcker: Skapa Ljudbok åt din iPod 4G, iPod mini eller iPod Photo som väldigt bra utförligt beskriver hur man gör men ändå inte lyckas få in den i apparaten: Lägg den i en vanlig spellista och tanka in som vanligt

Sen undrar jag om nån kan hjälpa mig med Mp3Merge som används i den tråden: När man ska lägga in filer i programmet så dyker dom ibland inte upp när man trycker på "Öppna", vad beror det på?

Jag har laddat ner några ljudböcker(inte från iTunes)som är i mp3 format och jag skulle vilja få dom att hamna i ljudböcker-menyn i iPoden.Hur gör jag det?

Jag köpte en iPod för ett år sedan och installerade iTunes och det där och det har funkat fram tills nu.Sen började iPoden att krångla så jag fick en ny men nu hittar jag inte min iPod i iTunes,ska jag ladda ner ett nytt iTunes eller vad ska jag göra?

Jag har alltid samma dator.Jag har provat att koppla in den i vägguttaget utan något resultat

Jag lyssnade på min iPod i måndags och då la den av pga lågt batteri men nu är det onsdag och den laddar fortfarande.Är ett nytt batteri ett bra förslag?

Vet nån vad såna finns att köpa?Ringde Apple och frågade men det finns inte att köpa som reservdel men nån kanske har nåt tips?

Såklart du kan tanka in låtar du har laddat ner från DC++ eller nåt

Och isåfall,hur gör man?

Jag tycker att den lilla instruktionsmanualen som följer med är bra men sen vet jag inte hur haj du är på teknik men den är väldigt lättanvänd för det är egentligen bara att snurra på hjulet och trycka på knappen i mitten.Första gången jag fick hålla i min brorsas iPod så förstod man ganska snabbt hur man bytte låt,höjde eller sänke volymen mm.Men det följer ju också med en större instruktionsbok så läs den!

Självklart ska du ta den med 4 GB för annars kommer du att ångra dig om du har den andra och du skulle vilja tanka in mer musik med minnet är fullt.

Jag håller med,älskar att bläddra bland alla mappar med musik och ibland får man nästan beslutsångest

1