Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
menthol

menthol

Medlem
  • Registrerad 2005-10-14
  • Senast aktiv 2007-07-14
  • Antal inlägg 3

Foruminlägg

De senaste inläggen menthol har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av iNerd:

Hej! Själv så har jag en iTrip Auto med laddare, som jag faktiskt använde idag senast. Med den får man bra ljud och jag har aldrig upplevt något brus eller störningar heller (ljudkvalitén skiljer sig förmodligen hos olika bilar, vi har en Volvo V70 crosscountry). Den kommer också ihåg vilken frekvens man brukar använda, så det är aldrig något problem med det. Dock så har jag hört att man får bättre ljud med kassettadapter.
De enda nackdelarna med min iTrip är att den inte går att använda utan att man har laddaren ikopplad (annars så finns det iTrip utan inbyggd laddare som är billigare) och att ljudvolymen endast går att reglera från bilstereon. Men annars är den suverän och det blir bra ljudkvalité!

...laddare?

Ursprungligen av troy100:

Jo IS är bra, då slipper du repor och ett klumpigt fodral. airplay har ja inte testat så den vet ja inte hur bra den är, men ja vet att griffin iTrip är bra, den har starkare fm-signal (vet inte om den är laglig i sverige, för de tillåter ju bara sändare med max 50 nanowatt) en de vanliga iTriparna så att det blir bättre ljud och lite dyrare.

Hmm jag har en Griffin iTrip. vadå hur många nanowatt? nyfiken.

Köpte min itrip i somras. Har samma problem, den startar, men efter några sekunder så dör den. kan det vara nånting med fel frekvens eller så? att den är upptagen?

kan man få garanti även om den är köpt utomlands?

1