Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Karelid89

Karelid89

Medlem
  • Registrerad 2005-10-22
  • Senast aktiv 2007-01-05
  • Antal inlägg 15

Foruminlägg

De senaste inläggen Karelid89 har skrivit i forumet.

Det finns ett annat sätt som jag använder mig av. Till vänster om låtarna i iTunes finns det en blå ruta med en "bock" i. Trycker du i rutan blir låten avmarkerad och spelas inte upp automatiskt (tex om du har en avmarkerad låt i ett album och spelar det albumet i en följd). Det fina är att i inställningarna för din iPod kan du kryssa för autosynka bara markerade spår (nåt i den stilen).

Funkar bra för mig i alla fall. Oftast vet man ju vilka låtar man inte lyssnar speciellt ofta på/tycker är kassa. Hoppas det är till nån hjälp!

Har nu funnit lösningen på problemet. Så hoppas andra med samma problem hjälps av detta.

Jag har norton antivirus och hade inte slagit av annonsblockering (adblock) i Anti Spam. Det var hela saken!

Märker att alla andra kan ladda ner nya iTunes-versionen, men blir nåt fel när jag kommer in på den sidan. Den verkar noral, men jag kan inte se alternativen man gör för att ladda ner. Det ör bara den blåa tomma rutan sånär som på "Download now.". Skulle vara väldigt tacksam om någon hade en lösning. Har visat denna sidan på 4 datorer nu, varav jag har kunnat se det på en. En dator i skolan...

Bifogar bild på hur det ser ut:

En nano med utökat flashminne till 8 eller 10 gig och förbättrad batteritid skulle inte sitta fel!

När jag spelar upp låtarna i iTunes "klipps" dem 5 sek före slutet, men då är crossfadefunktionen på. Kolla om den är på i iPoden!

Dvs. det som i iTunes kallas uppspelning med övertoning.

Har köpt 26:orna nu! De låter riktigt bra faktiskt, men måste lyssna in mig lite mer innan jag kan komma med nåt mer matigt omdöme. När man väl får dem att sitta bra stänger dem ut annat ljud riktigt bra, och de läcker inte så mkt heller. Har dock märkt att vid lite längre lyssning skaver det lite i örat. Hoppas det är en vanesak!

Testa AKG:s K24 och K26 också. Klassen bättre än båda sennheiserlurarna enligt mig!

Ska iväg o köpa nån av 24/26:an imorgon (idag, kl över 12 )! Har testat båda innan, men bara var för sig. När jag testade 26:an har jag för mig att den var gul den med. Har jag minnesluckor eller finns även den i gul? För övrigt tycker jag nog att den ljusblåa versionen (k26?) är den snyggare, men jag kommer välja enbart utifrån ljudet.

Ska lägga till att jag testat båda sennheiserlurarna, jag tyckte dock de var ganska slätstrukna och odetaljerade i ljudbilden jämfört med mina Koss Portapro som jag har nu. Men som sagt, imorrn blir dem troligen utbytta. Tycker att byggkvalitén på dem är riktigt kass, dessutom är ljudet snäppet bättre i akg:orna. Mer lättdrivna tror jag också.

Wish me luck!

Känns som att vi kommit lite "off topic"

Om någon hör några fler rykten om kommande nano's får de gärna ta upp det här!

Inga som kör några AKG-lurar? Skulle vilja höra några omdömen om dem, då köp av nya lurar ligger för framtiden.

Har redan läst några här på forumet, men tänkte om några fler använder dem. Tänker då främst på K-24p och K-26p modellerna.

Ursprungligen av nikopiko:

Jag tror att apple kommer mjölka nanosarna 2 och 4 gig så länge dem kan innan konkurrensen kommer. Sen kommer dem återkomma och chocka med mycket mer i nannon, samma chock som när dem helt tog bort mini.

Och släppa iPod pico med 20 gig i en spelare smal som en tändsticka?

Ursprungligen av Vän av ordning:

Vi är ju tvungna att nöja oss med 4, det finns ju ingen 8...?

Jo, jag vet. Väntar dock (kanske förgäves?) på att den ska bli uppgraderad till 6/8 gig och helst bättre batteritid.

Den som lever får se...

Ursprungligen av Wiran:

Jaa.. 8 gb vore perfekt. Så, nu har man dratt sitt strå till stacken o skrivit ett meningfullt inlägg. (?)

Höll du verkligen med eller var det bara för sakens skull? Jaja, 8 gig skulle iaf sitta fint som sagt. Alla andra verkar dock nöja sig med 4 ?

Ursprungligen av homeboy87:

Idags läget använder 2gb nano två styckna 1gb minnen och 4 gb använder 2 styckna samsung minnen(rätta mig om jag har fel). Jag tror att det kommer att lanseras en 6gb Nano utan det kommer att lanseras 4gb och 8gb versioner. Det är 2,4,8,16,(128,256,512,1024) osv som gäller. Det är därför man aldrig har sett Mp3 spelare med 768mb minne eller en USB minne med 3gb.

Detta kan nog stämma, men som sagt sitter det ju två minnesmoduler i nanon. Skulle det vara omöjligt att sätte in en på 2 gig o en på 4 gig för att skapa en 6 gigs version.

Jag väntar dock tills det kommer en med minst 8. Och hoppas verkligen som skaparen av tråden antyder, att den kommer efter jul!

Kanske är en dum fråga, men kan man styra nano:n genom fodralet?

Planerar att köpa en nano och i så fall ett fodral till. Då vill man ju i så fall kunna styra spelaren samtidigt...

Det är då själva touchplattan jag syftar på, självklart kan man ju använda "klick"-knapparna.