Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
IlCapo

IlCapo

Medlem
  • Sysselsättning WB Bodybuilder, tålmodig när det gäller vissa saker
  • Registrerad 2005-10-27
  • Senast aktiv 2007-09-30
  • Antal inlägg 150

Foruminlägg

De senaste inläggen IlCapo har skrivit i forumet.

Hejsan

Jag installerade Multi-Plugin för iTunes, och efter installationen vart klart så prövade jag att öppna iTunes, men det gick inte. Det stod att det inte gick att hitta någon .dll fil och något om iTunes.exe. Jag avinstallerade Multi-Plugin och då funkar allt utmärkt.

Vet någon hur jag får Multi-Plugin att fungera?

Tack i förhand!

Lite väl dyrt där på Expansys, jag hittade den för 240 spänn på Netsuperstore. Ska dra dit nån gång under veckan och köpa den.

Tack så mycket för svar

Hej allihop!

Hade tänkt köpa en bilstereo, en Pioneer DEH-P9800BT för att vara mer specifik. Den har inbyggd Bluetooth funktion så jag undrar om det finns någon Bluetooth sändare för iPod Nano (G1)?

Jag har för mig att jag såg en sådan någonstans på internet för ett tag sen men jag kommer inte ihåg vart. Den såg en aning rektangulär ut och kopplas till iPoden underifrån (som Lanyard hörlurar, förutom repet och alla sladdar då). Sedan kunde man koppla ihop iPoden till en enhet med Bluetooth funtion. Skulle uppskatta om någon vet vad jag pratar om och vart man kan köpa den.

Tack i förhand!
//David

Det enda jag hittade på ClasOhlson var "Polish Sonax" vilket är bilvax på 500ml. Använde du ett bilvax på en iPod??

joakimi: Vart köper man Sonax displaypolish?

Försök att göra en reset (ingen fara, det händer inget med musiken). För att göra en reset trycker du och håller ned "Menu" + mittenknappen i några sekunder.

Hoppas det funkar nu!

Jag sökte men lade inte märke till skillnaden mellan version iTunes 7.0.1 och iTunes 7.0.0.70, läste bara förbi dom. Försöker vara nogrannare nästa gång.

Jag ska också försöka byta mina Lanyards nu. Då väljer jag "Ersätt del eller tillbehör". Nedan står det "Garati f. iPod-batteri slut" - är nyfiken, vad betyder det?

Förresten, vilken del ska jag välja om jag vill byta ut mina Lanyards?

Det finns "Snodd/Hörlurar iPod Nano", är det denna jag ska välja eller nån annan?

YES!! Nu funkar det utmärkt, var antagligen buggigt med förra versionen.

Nej, jag har version 7.0.0.70. Uppdaterar nu så får jag se vad som händer. Tack för tipset!

Undrar om man kan spela upp musik i andra media spelare om man kopplar in iPoden direkt (alltså inte spela upp från bibliotek).

Ursprungligen av winsthen:

Det som är mest besvärande i iTunes är efter varje grej man gör så fryser det till och man får vänta ett par sekunder. Det spelar ingen roll om jag bara bläddrar bland låtarna eller om jag synkar många filmer. Allting går så jäkla SLÖTT!! Jag använder aldrig bildvisningsläget, då blir det ännu värre...

Trög datorn?

Ojdå, jag glömde visst skriva det. Har letat runt och hittat en del trådar och jag har försökt fixa problemet utan att lyckas. Har avcheckat och checkad för Safe mode i Quicktime inställningarna och har stängt av EQ i datorns ljudinställningar så att inte datorn och iTunes' EQ stöter ihop samtidigt. Någon som kan hjälpa mig med det här?

Först trodde jag att det var fel på någon ljudinställning i datorn men jag kollade alla ljudinställningar och spela upp samma filer (musik) på andra media spelare som tex. Windows Media Player, VLC player mm. och det funkade utmärkt.

Men när jag spelar upp något från iTunes' bibliotek eller direkt från iPoden när den är inkopplad blir ljudet helt knasigt det blir jättebrusigt och man kan knappast höra ens melodin. Inte ens Radio fungerar korrekt.

Är det någon som skulle kunna hjälpa mig?