Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
nikopiko

nikopiko

Medlem
  • Registrerad 2005-10-29
  • Senast aktiv 2006-03-01
  • Antal inlägg 4

Foruminlägg

De senaste inläggen nikopiko har skrivit i forumet.

1

Vad händer ifall man har en itrip i bilen, och trollar in den på 104,7 (lugna favoriters frekvens), och sedan svänger ut på en motorväg tex. Kommer FM-sändarens frekvens ta över radiostationens för dem som man kör förbi och som lyssnar till lugna favoriter?

Någon som vet var man kan köpa sån där brasso? ere vilken som helst som funkar eller måste det vara nån speciellt bullshit (iBrasso =P) ??

Behöver du djupare Bas så beror det snarare på de medföljande hörlurarna. Köp istället ett par Apple iPod in Ear hörlurar! jag är jättenöjd med minna, när dem inte ramlar ur öronen dvs =P

Ursprungligen av simon1583:

Visserligen självklart att Nano kommer släppas i 6gb när den kan säljas för samma pris som 4gb gör idag. Det där sista med 80gb tror iofs jag också men samtidigt så kunde man ju tro att det skulle ha kommit vid det här laget, med tanke på hur länge det funnits en 60gb.

Jag tror att apple kommer mjölka nanosarna 2 och 4 gig så länge dem kan innan konkurrensen kommer. Sen kommer dem återkomma och chocka med mycket mer i nannon, samma chock som när dem helt tog bort mini.

1