Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
bobbby

bobbby

Medlem
  • Registrerad 2005-11-07
  • Senast aktiv 2007-01-09
  • Antal inlägg 19

Foruminlägg

De senaste inläggen bobbby har skrivit i forumet.

min ipod video laddade upp till fullt på några minuter bara men jag har tyckt batteriet verkar lite slött så ska kolla om jag till exempel verkligen kan spela upp en 2 timmars film utan att den dör..

final fantasy advent children
några roliga klipp

Jag får inte mina filmer att funka i h264 inställningarna.. det funkar om jag kör samma fast mpeg4.. någon anledning ni känner till varför det är så?

Ja jag råkade ut för samma sak då jag använde h264 eller vad det heter.. hörde att det skulle vara bäst.. men när jag använder mpeg-4/320x240/768kbps/stereo/128bps som blackie sa funkar det alltid.

jag tänkte på en grej.. om man typ skulle skita i att ladda upp den i början(även om detta iaf för mig tog någon/några minuter bara). är det omöjligt att få normal kapacitet på batteritiden då eller? Man har ju hört historier om sånt med andra produkter.

Till exempel .avi eller .mpg. Om man har en .srt fil, vilket program kan man använda för att subtitlen ska "fastna" i filmen så att den kan synas på ipoden? Har sökt men inte hittat något konkret svar.

försökte just sätta på min martin fields och det blev ett fiasko! gjorde som du rekommenderat och kört i duschen då det var immigt. Dock kunde jag inte få på plasten utan att någon dammpartikel alls fanns med och skapa en luftbubbla. Försökte tvätta genom att skölja i vatten och torka med hårtork men under tiden då jag torka hann fler partiklar komma och sätta sig på klistret. Har nästan gett upp vid det här laget...

Ursprungligen av xtrem:

nej konstigt nog gör den inte det.

Sorry att jag undrar så mycket men det är antagligen skyddet jag ska köpa.. om det inte faller av lätt men är lätt att ta av borde det ju börja "rullas upp" om den ligger i ens ficka och åker runt mot tyget eller så..

Ursprungligen av xtrem:

det är inget klister på martin fields.

martin fileds skydd kan man ta av och tvätt om det kommer smuts i kanterna. sedan sätter du bara dit den igen.

faller det inte lätt av då?

Ursprungligen av xtrem:

Jäpp det finns en modell för 60GB också.

Någon som har iPod video 60GB och är intresserade av Invisibleshield. kontakta mig

xtrem angående martin fields skydd.. den täcker ju 100% på framsidan som du sa. men eftersom skyddet blir en platt sköld finns det inte ganska stor risk att sidorna skrapas upp och ipoden ligger och trängs ens ficka en längre tid. Förstår du vad jag menar? Så att klistret går upp där..

Ursprungligen av martin.ohlsson:

Vad menar du med hu är det?

Alltså är det så att man alltid lägger till låtar manuellt i biblioteket(och kanske väljer om de ska kopiera & sortera filerna osv.) eller finns det någon slags automatisk funktion? eller har jag kanske missförstått något

Ursprungligen av martin.ohlsson:

Var bilblioteket tomt, alla dina inställningar borta.. o.s.v?

Nej jag fixade nu så att jag fick frågan igen.. har importerat alla mina låtar nu men jag vet inte om jag gjort på det sättet som är "bäst". Hur är det för dig när du lägger till låtar i biblioteket?

Ursprungligen av martin.ohlsson:

Jag förstår det. Vet dock inte hur det är om du ominstallerar iTunes, men om du gör det måste du nog ta bort allt som har med iTunes och dess inställningar att göra.

Förresten så ska det inte spela någon som helst roll för din systers iPod, utöver det att inställningarna för den i iTunes återställs.

Testade nyss installera om och fick inte frågan.. fett irriterande förstår inte vad som är fel

Ursprungligen av martin.ohlsson:

Aha. njae då vet jag inte faktiskt.. Vet du/ni inte vart ni har eran musik på datorn?

Jodå men känns lite onödigt att leta upp allt och importera det själv när itunes ska kunna fixa allt åt en