Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Relayer

Relayer

Medlem
  • Registrerad 2005-11-10
  • Senast aktiv 2012-04-28
  • Antal inlägg 19

Foruminlägg

De senaste inläggen Relayer har skrivit i forumet.

Hej!
Jag har funderat på att börja lira lite WoW, har dock inte så mycket att köra med. Jag har en PPC Mini på 1,25 GHz, 1GB imnne och något separat grafikkort på 64 MB tror jag. Eftersom jag saknar ljud in så behöver jag ett USB ljudkort att koppla in ett headset i. Tror ni att det fungerar med denna config? Jag lirade senast Diablo II så mina krav på snygg grafik är modesta, men det måste ju gå att spela så klart.
Era tankar och ev. förslag på USB-ljudkort mottages tacksamt.

Jag har ingen ipod, men nog låter det som om något ligger och drar ström från ditt batteri. Ett batteri som är mindre än ett år skall väl ha mycket bättre kapacitet ärn att det håller en timma!!! Kolla med något service ställe kanske

Ursprungligen av Gigel:

Eftersom de vanliga snäckorna ramlar ut lätt ibland och köpte ett par philips/nike med bygel bakom nacken, men e inte nöjd med dem, man hör för mycket utanför.

Är oxå intresserad av tips, jag har samma problem med lurar som inte sitter kvar, jag använder idag samma lur som du. Ljudet är inte direkt lysande, men åtminstonde sitter luren kvar när man joggar.
Jag köpte efter många rekomendationer Koss "the plug" men blev grymt besviken, jag tycker att ljudet var bumligt och jag upplevde att det var svårt att "positionera" lurarna rätt i öronen. Efter allt bra jag läst om dem kanske jag bara har konstiga öron?
I vilket fall vore tips välkomna!

Ursprungligen av cwolf:

Ah, det var ju lite lättare då

Dock kommer det nog ta ett tag att lägga in bilder till alla låtar, men det är väl smällar man får ta

Jag använder Utilitunes den hämtar automagiskt albumomslag sedan kan man enkelt klicka för "spara till alla låtar på albumet".