Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
OlleKrull

OlleKrull

Medlem
  • Registrerad 2005-11-13
  • Senast aktiv 2006-06-21
  • Antal inlägg 43

Foruminlägg

De senaste inläggen OlleKrull har skrivit i forumet.

Jag doppade bara den sida som sattes på ..

Satte på invisibleshield på min nano idag. Blev väll rätt ok dock blev det lite skräå under osv men det spelar inte så stor roll för mig. Det enda jag är orolig för är att jag råkade sätta på den efter jag sattit på skyddet men innan det torkat. Kan något ha skadats ?

Haha, Ladda ner musik lagligt nädu du får väll betala en slant!

Ursprungligen av BaverKung:

Hej, jag har fått hem ett paket som jag ska skicak iväg min ipod till reparition, det låg en massa papper och information om hur man skulle skicka hem den. Men det jag undrar över är att SECURITY SEAL - VOID IF BROKEN klistermärket som man ska klistrra på innan "kuriern" tar iväd den, ett sårts bevis på att "varan" är orörd. men problemet är att den klister lappen som dom hade skickat med till mig har gått sönder, lr 2/3 av klistret har försvunnit, det jag undrar är vad jag ska föra nu. jag vill skicka iväg den ås fort som möjligt men jag vet inte om jag vågar det med en söndrig Securety seal klisterlapp, alla förslag / lösningar är välkommna.

tack i förskot

/Bernhard

andvänd lim ?

Alltså jag vill ha tag på ett martin fields skydd men det varkar vara lite svårt att få tag på, då finns ju alternativet invisible shield men jag är rädd för att försöra ipoden när man ska hålla på med vatten osv. Hur svårt är det egentligen att sätta på det?

Jag tror du får läsa inläggen lite tydligare? Jag har aldrig sagt någonting om vilket skydd som skyddar vad utan bara ställt frågor om detta!

Vart kan man köpa det andra skyddet ( ej invisible shield) ifrån? Jag har ingen lust att köpa ifrån deras hemsida då man måste betala med kreditkort och jag vet inte om min farsa har lust att betala med sitt från något ställe i asien Somsagt vart kan man köpa det ?

hrm finns det ingen annan sida där man inte måste betala med kort?

Föresten verkar Martin Fields Overlay Plus iPod Nano mer intressant dels pgr av priset men också när det gäller hur man sätter på det. Jag undrar bara hur mycket det kostar när man köper ifrån deras hemsida? Vilka betalsätt finns?

Om man inte vill andvända invisible shield längre då? kan man enkelt ta bort den utan att klister elr dylikt har fastnat på ipoden? Skyddar skölden bara fram och bak och alltså inte sidorna och skärmen? Föresten ingen som prövat lurarna från logitech?

Ska köpa en nano och "planerar" lite inför köpet.

Vilket skydd man ska köpa och vilka hörlurar man ska köpa till vilket kan vara skönt att ha ibland då örsnäckorna inte passar.

För det första står valet mellan Ipod nano tubes och ett genomskynligt Z-cover. Jag tycker att Nano tubsen verkar snyggare men vad skyddar dom egentligen? är dom plastiga? Om dom inte skyddar skärmen kan man köpa ett skärm slydd ifrån istuff.se och enkelt sätta in det ? berätta vad ni tycker jag ska köpa och vilka som är snyggast ( den rosa nano tuben verkar skithet ).

För det andra har jag tänkt köpa ett par snygga hörlurar för en mindre summa pengar och då blev jag lite intresserad av dessa:
http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/SE/SV,CRID=2412,CONTENTID=10681 dels pgr av priset men jag tycker att dom är rätt läckra. Någon som testat dom ? Isf är det bra ljud? sitter dom bra?

mvh / Olle

Tycker det är svårt att se på bilderna om det är snyggt elr inte. Funderar på ett sådant eller ett par IPod nano tubes. Vilka rekomenderar ni?

Som jag skrev tidigare funderar jag på att köpa ett oaket med Ipod nano tubes. Vart tycker ni jag ska köpa dom eller rekomenderar ni något annat snyggt fodral? Helst inte för mer än 250-300 kr