Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Simpatico

Simpatico

Medlem
  • Registrerad 2005-11-17
  • Senast aktiv 2011-01-09
  • Antal inlägg 20

Foruminlägg

De senaste inläggen Simpatico har skrivit i forumet.

Jag har en ljudfil i formatet vbr mp3 som är drygt 15 timmar lång (en ljudbok). Itunes påstår att den "bara" är dryga 12 timmar. Har läst någonstans att itunes inte kan hantera vbr mp3 filer speciellt bra. Är det bara att koda om mp3 filen :eek: eller finns det någon annan lösning på problemet?

Jag försöker lägga till en 29 cd ljudbok som rippad i mp3 är drygt 900 mb. Itunes vill inte imortera den utan jag måste dela den i 3 delar. Någon som vet hur långa alternativt stora filer som itunes och ipod G5 kan hantera?

/(marcus

Du kan ju installera Itunes och börja rippa skivorna till aac redan nu.
Hoppas du får en trevlig resa

Köpte en laddare på Teknikmagasinet för 99:- och den vill bara ladda om min ipod är avstängd. När jag sätter i laddaren så slås ju ipoden på och jag måste stänga av den för att den ska börja ladda. Är det samma sak med orginalladdaren eller är min laddare för strömsnål?

/marcus

Hej alla!

Köpte mig en ipod i dag men blir inte klok på itunes. Eftersom jag har 2 datorer och vill kunna synka med bägge vill jag ställa in den på manuell uppdatering, eller?
Om jag väljer "Hantera spår... manuellt" så får jag ett felmeddelande om att min ipod inte kunde uppdateras eftersom det inte "gick att skriva eller läsa till skivan". Jag kan däremot välja "uppdatera endast markerade spellistor automatiskt" men så fort jag kopplat bort min ipod och kopplar in den igen är alternativet "automatisk uppdatering" valt. Jag har provat att ominstallera itunes men problemet kvarstår. Någon som vet vad som är fel?

Kan man ladda ipoden genom en usb-port på en dator som inte har itunes eller ipod-drivrutiner installerade eller måste man köpa en 220V laddare när man är på resa?

Går det att få itunes att läsa cd-text från skivan om den inte hittar info i cddb'n? Jag kör win versionen av itunes.

/Simpatico