Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
frangen

frangen

Medlem
  • Registrerad 2005-11-27
  • Senast aktiv 2007-09-20
  • Antal inlägg 65

Foruminlägg

De senaste inläggen frangen har skrivit i forumet.

Hej!

Jag har shure e2c hörlurar. Jag har problemet att plupparna trillar av ibland. I början satt dom jättebra men dom trillade efter hand av lättare och lättare... Nu har jag tappat båda av mellanstorleken och en av den lite mindre storleken som också fungerade i mitt öra...

Kan man få tag i nya sådana någonstnas, någon som vet?

Tacksam för svar!

Hej!

Det här är kanske inte rätt ställe på forumet att fråga... men jag undrar bara om de e nån som har koll på var apple har sitt service center i gbg? Hittar ingen adress på apples hemsida.

Tack för hjälpen

vill öppna den eftersom hörlursuttaget glappar.... skickade in den å dom ville inte reparera den så alternativet är att ha en glappande oanvändbar ipod.

tack för länken!

Hej!

Jag vill öppna min ipod video och undrar om det finns någon guide till hur man gör de smidigast.
Har försökt hitta här på forumet utan resultat. Tack på förhand!

Har uppdaterat och återställt två gånger nu. Den funkar bra direkt efter men efter ett tag segar den igen. Funderar på hur min hårrdisk låter. Hur mycket ska den låta? Jag reagerade inte på det speciellt innan ja g fick höra min kompis och tänkte att de låter väl lite när läshuvudet flyttar sig. Men nu hörde ja min polares och den spann bara nästan ljudlöst.

Hej

Min iPod är ruksigt seg, spelar låten före jag vill spela när jag väljer från spellistan och hakar sig när jag lyssnar ibland. Tycker även min hårddsik låter lite konstigt jämfört med min kompis ipod som är likadan. Tänkte att jag därför kunde skicka in den. Någon som vet hur petiga dom är? Man åker väl på felsökningsavgift om dom tycker att den fungerar tillräckligt bra?
Är det någon som har en emailadress till apple så man kan fråga dom direkt? Jag har letat på deras hemsida och hittade inte.

Jättetacksam för svar!

Min iTrip fungerar perfa. Har en sån med en liten display och med laddare. Jag köra på 94 tror ja och när ja drar ut den är det en annan radiokanal där men det låter mycket bra från iPoden iaf. Det enda som är lite problem är att diskanten blir lite högre vet inte om det är bilen. Jag är helnöjd! Köpte min på ebay

Hej

Min iPod är grymt seg, tar kanske 5-10 sekunder för den att börka spela en låt och när ja väljer en låt från någon annan spellista hoppar den ofta över den och spelar nästa på den spellista. Jag har återställt den å de blev bättre men bara ett tag, nu e den lika seg igen.

Någon som känner igen sig?

Var säljs produkterna från brodit.se? Jag intresserad av en hållare till min g5

Ursprungligen av garfen:

Jag kan bara gissa att det inte är en iTrip till Nano du lyckats få tag på. För isf kanske säljaren såg fel och trodde du skulle betala $150
För övrigt, gällande iTripen till Nano (och även till andra "iTrips") är det enormt viktigt att inte ha volymen på 100% när man använder den. Skruva ner den till ca 70-75% för optimal signal.
Njut!
/G

Det borde inte vara så på iTriparna med dockkontakt för dockkontakten ger väl samma signal ut hela tiden oavsett volym? För mig spelar de ingen roll vilken volym man har iaf. Men du kanske snackar om dom man ansluter till hörlursuttaget, för där spelar ju självklart volymen roll?

förmodligen... jag har graverat in mitt namn i den så ja dom får ta mig fan gravera in på den nya då

Men e de nån som har ett telefonnummer till applestore?

Ursprungligen av Visslaren:

Men hur kunde du både skicka in IS och ha det kvar? Skickade de tillbaka skyddet eller?

Funderade också på de

Den är ju olaglig, konstigt att han säljer den endå...

Men så billig va den inte, 300 spänn.. ja köpte min itrip från usa för 400 spänn inkl frakt å då är det laddare också.

Kollade upp det där med kallibreringen, och det funkar bara på så kallade "intelligenta" batterier, som har typ en krets eller nått som reglerar, har iPoden alltså en sådan?

Testar min iPod för hur längde de kan spela på en laddning i skrivande stund. Nu har den spelat i tre timmar och en kvart och halva mätaren e borta.... de blir nog inga 14 timmar! Ska lämna in den tror ja!

Det leder till en annan fråga, jag har IS på den. Om man skulle lämna in den kan man det även om han har IS på den?