Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
brunokarlsson

brunokarlsson

Medlem
  • Registrerad 2005-12-02
  • Senast aktiv 2006-05-22
  • Antal inlägg 32

Foruminlägg

De senaste inläggen brunokarlsson har skrivit i forumet.

Ursprungligen av AxeZ:

Ska vi snacka om sjuka batterier.. kan jag ju nämna mitt batteri som är fulladdat.. och håller i en kvart.. ??? vet inte varför den bara slutar fungera.. 20 GB 4G.. nån som vet?

Om du eller nån annan behöver batteri så tog jag hem några extra när jag ändå beställde ett till mig, 290 kr vill jag ha. har till gen 3, 4 och mini

Ursprungligen av Mastermani:

1000kr kan jag fixa en identisk HD som sitter i orginal, fast inte Apple emblerad, utan endast Toshiba. Från butik i Sverige. Är det värt? 1400kr sammanlagt för en Ipod 4g?

jo det blir ju billigare än att köpa motsvarande på blocket. vart köper du HD?

Ursprungligen av Hugget:

Tjena.

Vad tror ni att andrahandsvärdet på en iPod mini 4gb (rev 2 ) inköpt i april kan vara?

Den är i mycket fint skick, inga som helst repor. Enda nackdelen är att jag har en gravyr på baksidan som är personlig ("Ipod mini grön edition, property of Hugge"), vilket gör att den går ner rätt hårt i värde, antar jag.

Vad tror ni den kan ha för andrahandsvärde?

Utan gravyr kanske uppåt 1500 kr, svårt att säga nu vad du får för den.

Ursprungligen av Lejvan:

Ok, men är det någon som vet hur man uppdaterar programvaran i min 3G 20GB Ipod?

/D

andvänd iPod uppdater och uppdatera het enkelt, ladda hem senaste på http://www.apple.com/ipod/download/

Ursprungligen av femton:

Kayano: Alltså - första gången det hände var jag visserligen ute i kylan, men batteriet hade ungefär 50-60% kvar (enligt indikatorn) när den helt plötsligt bara dör. Efter det låter jag denna ladda i ungefär 3-4 timmar (till att den är fulladdad dvs), men trots det upprepas samma senario dagen efter - när indikatorn närmar sig 50% dör iPoden. Igår hände samma sak, idag igen.

minimunk: Ja,jo.. Jag vet, men jag tänkte att det kanske var någon som hade råkat ur för samma sak och löst det på något sätt.

Tack för svaren!

man ska inte lita på batteri indikatorn för fem öre, känns mest som den hoppar upp och ner utan nån koll. hade samma problem på min innan jag bytte batteri, indikatorn är fortfarande osäker, men nu håller batteriet bra i alla fall även om indikatorn spökar lite. tog hem nått extra batteri också när jag beställde mitt för att göra frakten billigare, hör av dig om du vill köpa ett!.....smygreklam jag vet

Ursprungligen av datorn:

funkar det där för mac också?

nej, ipodwizard funkar inte för mac

själv har jag ändrat nästan alla bilder, även bytt typsnitt sen har jag också ändrat så det står blandband istället för spellistor.

Ursprungligen av allanos:

Jag har sett att man kan fixa till en bakrundsbild till sin ipod vet någon hur man gör ?? lr vad man kan göra det ???

kolla här!

http://www.ipodstyle.se/index.php?option=com_content&task=view&id=37&Itemid=51

Ursprungligen av magnuslovesipod:

Hej,
Ipod ersatte nyligen min gamla ipod med en ny pga. batteriproblem. Jag blev väldigt glad, och den funkade bra i cirka 14 dagar men sen gick den sönder, hårddisken började "låta" konstigt, den ville inte varva upp sig lät det som. Min garanti gick ut 1 dag efter jag fick den nya och jag undrar nu, vad ska jag göra? Försöka fixa den själv eller rinag och prata med apple?

Alla tips är välkommna.

Först och främst undrar jag varför du inte köpte ett nytt batteri till din gamla? Har själv bytt batteri på min snart 2 år gamla iPod, funkar hur bra som helst.

Om du inte har nån garanti kvar så tror jag inte apple hjälper dig. Det går att fixa den själv men det är ganska dyrt att köpa en ny hårdisk (om det är det som är problemet?) En 20 gig till gen 4 kostar $ 170, finns kanske billigare men inte vad jag hittat?http://pdasmart.com/ipodpartscenter4g.htm Nån som vet nått billigare?
Köp nytt batteri till din gamla och sälj din nya till nån som vill ha reservdelarna (tex mig)fast kolla först så att den verkligen är paj och att det inte bara är mjukvaran som strular!