Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
tilly_n

tilly_n

Medlem
  • Registrerad 2005-12-07
  • Senast aktiv 2012-12-11
  • Antal inlägg 27

Foruminlägg

De senaste inläggen tilly_n har skrivit i forumet.

Om man mot förmodan köper sig en drobo kan man i så fall ansluta den till Airport Extreme o på så vis använda sig av den befintliga USB anslutningen för att sedan dela ut det i nätverket eller måste man ansluta den direkt till datorn?

Undrar vad som sker om man lägger in en "riktig" fisk i akvariet.
Kan iof tänka mig att det rubriceras som djurplågeri men men...

Hejsan har nu under en tid grubblat på hur det kan komma sig att mitt finder lite hipp som happ bara hänger sig.

Tycker det är märkligt då den ej visa varken min hdd eller de externa enheterna jag har anslutna. Utöver detta så med "apple-alt-q" knapparna så står det att finder (svarar ej) trycker på starta om, får antigen vänta i drygt 3h eller så starta om datorn o då fungerar allt helt plötsligt perfekt i allt från någon timme till flera dagar.

Är det någon som får samma problem så som mig o har ni eller någon av er andra här på forumet någon ide om vad det kan vara för fel så vore jag otroligt tacksam för svar o lösningar för den delen..

Visst är det så att vissa kablar är bättre och visst det finns alla typer av kablar i olika typer av prisklasser men min fråga i så fall blir är det någon egentlig pris kostnad i materialet.
Tex låt säga att man har 2st ljudkablar som är 2meter långa vardera där den billiga kabeln kostar 50 sek och material kostnaden ligger på ynka 10 sek. Där ljudet är inom ett helt ok värde för den som inte är en äkta Audiofil.

Medans den andra kablen kanske hamnar på ca 2000 sek o material kostnaden är på ca 200 sek.

Känns lite som de som betalar lite extra får iof kanske lite bättre ljud det är inte märkbart så mycket bättre men lite bättre är det.

själv skulle jag ej gå o köpa en kabel för tusentals kronor för att kunna höra ljudet ev 5-10% bättre om nu ljudet i sig på den mp3 spelaren inte är bra.

Mig vetligen skall joost nu mera vara gratis för alla att skaffa så detta med invites fungerar iof det med men det går minst lika bra att gå till dess hemsida o skapa ett acount där!

Har fram tills för några dagar sedan delat ut mer än 60 st invites till joost dels här på 99.se o dels på andra forum. Till er som fick det önskar jag att nu har nu kul med detta tv-systemet via internet o för er andra som ej har skaffat joost men går i tankarna att skaffa det segla in vet jag på joost´s hemsida då det numera har släppt applikationen fri.

Får dock köra det vidare på min lilla laptop (pc) i blirst på en version till ppcn.

För er som vill ha en joost invite så skriv ett PM till mig så skall jag se till o invita er. behöver följande i så fall Namn efternamn +E-mail

Hur tycker du den fungerar rent generelt sett nu mera har ju gåt några månader nu sedan du fick din navigator?

Själv lider jag att jag ej kan starta upp spelet i min Imac G5a (isight) klickar på ikonen o sedan så händer inget på ett tag ca 10 sek, vart efter den ploppar till o sedan så är det som om datorn bestämmer sig att "nej här får minsan inga spel spelas"

IOmed att jag kör opera sedan ett bra tag tillbaka så tycker jag att deras Irc klient funktion är helt lysande smidig.

Se skillnaden!
Visserligen en taskig bild taget med mobil kameran.

Fakta Vs Fakta

Modell;
Nano
inköpt;
05-11-25
minne;
4gig (flash)
Batteri tid;
14t ca
Mjukvara
Itunes
Vs

Modell;
Nw-hd1(mp3)
inköpt;
04-10-15
minne;
20 gig(hdd)
Batteri tid;
26t (egen mätning)
Mjukvara
Sonicstage