Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
danols

danols

Medlem
  • Registrerad 2005-12-14
  • Senast aktiv 2009-02-13
  • Antal inlägg 9

Foruminlägg

De senaste inläggen danols har skrivit i forumet.

1

På grund av flytt har jag haft svårt att följa upp min egen tråd men följande har hänt.

I ren desperation testade jag att plugga in min nya nano i min stationära och vips så fungerar allt som en dröm. Itunes kände av hur många låtar som skulle överföras och inom en timme var allt klart och min nano hade 950 nya låtar ombord.

Detta har dock inte löst problemet då jag flyttar utomlands snart och kan då bara ha min bärbara med mig och där funkar fortfarande ingenting. Det som är positivt är väl att jag har isolerat problemet till Itunes på min bärbara och att min Nano funkar utan problem. Är en ominstallation av Itunes det ända rätta eller vad?

Mvh

Daniel

Gjort en återställning (behövde inte spara så mycket då podden var helt tom) men problemet kvarstår, ingen som heslt skillnad. Om jag gör en manuell drag and drop så läggs faktiskt playlisten över men inget innehåll.

Mvh

Daniel

Har nu sökt på allt möjligt men hittar inget som löser mina problem.

Jag har haft en Nano 4 gb som för ett par veckor sedan landade på havets botten. Nu har äntligen min nya Nano 8 gb kommit och med den startade mina problem.

Jag har pluggat in Nanon och den dyker upp i Itunes och allt är bra, men så vill jag föra över en playlist med 950 låtar som jag gjort i ordning och då går allt åt helvete.

Jag startade först med autosync med den playlisten och då för Itunes över ett par 7-8 låtar och är sedan nöjd med det, om jag då trycker sync igen så för den över ett par till och sedan slut. Det som också är förvirrande är att varje gång jag trycker sync så säger Itunes att den ska föra över 778 låtar ena gången för att nästa säga 843 och nästa gång en helt annan siffra, aldrig den rätta siffran 950.

Jag har sedan försökt att flytta all musik manuellt med drag and drop och då överför Itunes inte en endaste sekund till Nanon, varken med drag and drop direkt med playlisten och inte heller om jag markerar alla låtar i playlisten och föröker dra över dom.

Jag vet inte om detta problem har tagits upp i andra trådar och ber då om ursäkt för mitt inkompetenta sökmönster men hoppas på snar hjälp då jag flyttar utomlands inom kort och behöver min ljuva Nano.

Mvh

Daniel

Jag har kopierat mitt musikbibliotek på min bärbara och fört över det till min stationära. Därefter har jag lagt till lite musik som fanns på den och lagt till hela det nya biblioteket till Itunes. Itunes hittar alla låtar och men alla mina betyg har försvunnit.

Exporterade då spellistan högsta betyg från den bärbara och importerade den på den stationära och trodde biffen var löst, men ack va fel man kan ha. Istället för att lägga till betyg så lägger Itunes till alla låtar en gång till i spellistan och dessutom får jag en streaming ikon eller vad det är, en sån som ni ser på höger sida i reklamen (802.11 aktiverare). När jag försöker spela en av dom så öppnar den url och bara slutar göra något.

Så vad är fel, är det något med xml. filen som pekar fel och varför lägger Itunes till alla låtar igen, det enda jag är ute efter är mina betyg på de ca 800 låtarna.

Tack på förhand

Daniel

Lite piggare idag och hittade genast coverflow funktionen, tackar för hjälpen

Ja, jag har provat och inte fått till det. Kan bero på att jag är oduglig på Itunes eller att jag var osedvanligt trött igår kväll. Jag har laddat ner covers till albumen via Itunes så det borde inte vara något problem

Kan någon förklara?

Programmet Coverflow ska nu vara integrerat i Itunes 7 enligt rapporter. Men fungerar bara Coverflow till Mac och inte till min pc eller är jag bara helt oduglig på datorer i allmänhet och Itunes i synnerhet.

Hoppas på nybörjarsvar!

Daniel

Har samma problem som översta talare och jag är mycket irriterad. Jag är inte särskilt bevandrad men har försttt att en "restore" kanske kan hjälpa, MEN jag kan inte få kontakt med min Nano utan den dyker helt sonika inte upp när jag pluggar in den i min dator. Frågan blir då hur jag löser detta problem så jag kan lyssna på min Ipod.

Tackar på förhand

Daniel

Har sökt här på forumet men har inte hittat någon hjälp så jag frågar istället.

Min Ipod 15g är sliten och sett sina bästa dagar, dock så funkar den bra och jag tänkte nu ha den i bilen och köra den via Itrip. Problemet är bara att jag skulle vilja använda mig av den musik som jag har betygsatt i Media Player. Min fråga är alltså om jag kan använda mina betygsatta låtar i Media Player så att dom blir betygsatta likadant på min Ipod.

Ipoden synkades också med min nya laptop vilket gjorde att all musik försvann och Itunes funkar inte speciellt bra utan jag måste sitta och överföra 50 låtar i taget annars hänger Itunes sig och felmeddelandet "en lucka är öppen på enhet E" dyker upp och datorn måste startas om. Använder senaste versionen av Itunes. Har också testat "ml pod" till Winamp men där dyker inte Ipoden upp och Anapod kan bara överföra en låt i taget vilket är lite jobbigt om man tänker fylla 10gig.

Hoppas någon kan ge mig lite förslag om hur jag skall komma till tals med mina problem för jag tänkte investera i en Nano men börjar tveka nu när allt med Ipod strular

Tackar på förhand!

Hälsningar

"Vilsen Ipod användare"

1