Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Pollymia

Pollymia

Medlem
  • Registrerad 2005-12-19
  • Senast aktiv 2006-05-28
  • Antal inlägg 58

Foruminlägg

De senaste inläggen Pollymia har skrivit i forumet.

Jag prenumererar på en del podcasts via iTunes Music Store och några av dem hinner jag aldrig lyssna på så jag skulle vilja avsluta prenumerationerna men hittar inte funktionen för det. Någon som vet???

Har du laddat ner podcasterna från Itunes eller? För ibland när man hittar dem på andra ställen måste man konvertera dem och det är inte alltid det funkar. Jag blir skitlack när videocasts jag laddat från iTunes behöver en omgång i Videora innan de funkar men så är det.
Ibland kan det vara så att det ser ut som att man kan ladda ner dem men när de kommer över i itunes är de för gamla och det funkar inte. Men då brukar texten vara svagare liksom.

Hur kan spellistor automatiskt sparas?!

Man tar bort spellistor genom att gå på arkiv, radera spellista tror jag.

Min videopod har gjort det två ggr och då har har jag fört låsknappen fram och tillbaka ett par gånger och sen har det gått att stänga av och problemet har varit löst.

Ursprungligen av zweibeiner:

Under långtråkiga lektioner i skolan brukar man kolla på lite "My name is Earl".

Hahaha, den var bra!
Jag kollar inte jättemycket, lite videocasts och något avsnitt av tex Vänner eller Veronica Mars ibland. Det drar ju rätt mycket batteri. Men bilden är superduper bra, är fortfarande impad av den. Funkar med långfilm också.
Texter har jag aldrig försökt lägga in, talar flytande engelska.

Jag har "bara" 30G och hade egentligen önskat mig en Nano i julklapp men min bättre hälft bestämde att en video passade bättre och det är jag glad för. Mycket musik, podcasts (älskar podcasts!), foton och annat ligger det på den och jag har aldrig tråkigt på bussen längre!

Glömde skriva att jag använder windows xp och att jag då, utgår från att min iPod är FATS32 eller vad det heter (inget tekniksnille men men)

Hejsan!

Det var ett tag sedan jag var här eftersom mina ljudböcker numera funkar bra.
Jag har en 30g videopod och lyssnar massor på ljudböcker, podcasts och en del musik på den.
När jag kopierar böcker från cd döper jag om spåren från 1-xxx, alltså spår ett på skiva ett heter 1 medan spår ett på skiva två då får heta 13 eller hur det blir.
Jag konverterar dem till AAC i iTunes (tar tid ibland men men, då kan man ju pyssla med annat), ändrar ändelsen till m4b (för hand trist nog, har inte fått det att funka med något med någon mass-omvandlingsfunktion) markerar allt och drar över det till podden. Nu hamnar boken under Ljudböcker.
Jag slår inte ihop det till en stor fil.
Ipoden kommer ihåg var jag var vad jag än lyssnar på emellan. Har inte gjort något för att denna funktion ska uppstå, den bara liksom fattar nu. Vet inte varför för jag hade ju problem med det i början.
Jag har lyssnat på enstaka ihopslagna böcker också och det funkar men eftersom iPoden fortfarande glömmer bort var man var när man laddar den i datorn (och då har jag inte automatisk uppdatering mot iTunes utan uppdaterar manuellt) så är det mer opraktiskt. När jag laddar den hoppar den tillbaka till där jag stannade boken första gången men så ofta är det ju inte man laddar utan då kollar jag bara var jag är innan jag sätter den på laddning. Och i och med att jag inte har stora filer är det lätt att gå till rätt spår igen.

Mamma köpte en cdbok och med den låg det en skiva med boken i mp3-format också, både mp3 och AAC - väldigt smidigt, bara att ändra till m4b liksom!

På min Video 30 GB ser det ut som om batteriet är nästan slut när jag sett på film. När jag sedan övergår till att lyssna på musik eller ljudbok hoppar batteriet snart upp på halvfullt igen. Så lite lurigt är det ibland.

Hej!

Är det någon som köpt radioprylen, den man har på hörlurarna till sin iPod? Finns den i Sverige än eller måste man beställa från USA?

Jag är himla sugen, tycker radio är det enda som fattas på iPoden men det skulle ju vara bra att veta vad några andra tyckte om den innan man handlar.:rolleyes:

Hahaha, kul med folk som kan erkänna när de har fel i alla fall....

Jag vill ha iPod för att det finns så många skojiga funktioner på dem (har 30GB Video), erkänner att jag är lite pryl-fixerad, hahaha (men inte prylbög för jag är ju tjej) och att man sedan kan lyssna på musik/ljudböcker på dem, det är ju också bra....!!!
Finns säkert massor av bra mp3-spelare men jag gillar min iPod så tillsvidare nöjer jag mig med att kika runt vad andra skriver om andra märken.

Nu har jag Ice age i min! Min liva-upp-mig-när-jag-är-deppig-film. Längtar tills jag kan peta in tvåan också.

Nä men det ska man ju inte behöva. Gå in på inställningar och kolla om det är nån podcastinställning i iPoden som är fel.

Jo, jag förstod det men det var ett skrämmande bra exempel på "fjortis-skrift".....

Min har funkat bra, inga problem. Eftersom det är min första iPod har jag, som användare haft lite svårt att hitta alla funktioner (har säkert en hel del kvar ännu) men iPoden är som sagt utan skuld till det.

Har hört folk klaga på att den hänger sig när man ser film och jag kan säga att min jobbar lite långsamt om jag ser långa filmer, dvs det tar ganska lång tid för den att tex pausa eller så men om man bara låter den få några extra sekunder så funkar det bra.

Ursprungligen av Se[BBB]e:

Jag undrar vad ni tycker om svensk kunskaperna hos dagen ung dom jag tycker så där här är et exempel på svenska som inte är så jätte bra men inte så dålig.

Din svenska, i alla fall i skrift, är INTE bra. Och ja, jag tycker det är skrämmande hur dåligt tonåringar skriver idag. Precis som det är skrämmande att man inte kan fatta egna beslut. Att kolla vad andra tyckt om en sak, rent funktionellt och med tanke på pris är ju en sak men varför spelar det så stor roll om andra tycker att det är snyggt eller inte? Jag köper saker för att jag tycker om dem, utan att bry mig om andras åsikt. Men så är det ju också ett tag sedan jag lämnade tonåren....