Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
mindspank

mindspank

Medlem
  • Registrerad 2005-12-24
  • Senast aktiv 2009-12-01
  • Antal inlägg 10

Foruminlägg

De senaste inläggen mindspank har skrivit i forumet.

1

Det har fungerat bra tidigare innan jag tog ut batteriet. Spelet i fråga är Quake Live. Kan tillägga att jag precis rengjorde datorn inuti från allt damm och smuts.

Datorn blev lite tystare men inte snabbare.

Jag äger en Macbook från mitten av 2007 (se: MacBook (Mid 2007) - Technical Specifications). Mitt batteri fungerar rätt bra efter tre år tycker jag. Kan se en långfilm på två timmar utan att det laddar ur helt.

En dag så ville jag ta bort batteriet ur datorn och endast ha i nätadaptern och märkte att mina spel i Windows XP (bootcamp) laggade något otroligt mot vad dom gjorde innan. På nätet hittade jag att det berodde på att Apple har gjort det så att processorhastigheten sänks drastiskt när batteriet inte är inkopplat (källa: Apple Notebooks Take Huge Performance Hit without Battery - Gearlog).

Så jag satte genast in batteriet. Efter några dagar märker jag att mina spel fortfarande har FPS-lagg och jag installerade nyligen SpeedswitchXP och märkte att min processor endast går på 50% när jag spelar.

Vad kan detta bero på?

Men hur högerklickar jag om jag inte ens kan lägga till en vanlig avifil i biblioteket?

Det verkar som den nya versionen av iTunes har fått med sig en videokonverterare till iPod video, men min fråga är var finns den?

Meh, vad larvigt varför har dom gjort så?

Fick en iPod video 30 GB. Rätt glad.

Jag har ett smått relaterat (tror jag) problem. Jag kopplade, dum som man var, in iPoden innan jag installerade programvaran och den är då en flyttbar hårddisk istället för en iPod-ikon som man hör att man ska ha. Vad göra?

Finns det något sätt att gömma filmer/bilder på ens iPod? Jag har några känsliga som jag inte vill dela med mig alla som kommer tafsa på den i framtiden så att säga.

Jag undrar om det går att köpa Lost-avsnitten som svensk från iTunes?

1