Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Molnies

Molnies

Medlem
  • Registrerad 2005-12-27
  • Senast aktiv 2006-03-13
  • Antal inlägg 80

Foruminlägg

De senaste inläggen Molnies har skrivit i forumet.

Du menar alltså att jag ska mauellt välja samma bild som redan finns i iTunes på alla 300 album? Det måste väl finnas en snabbare väg?

Skulle tipsa dig att köpa ett extra externt batteri, typ med AA batterier som reserv just vid fotoöverföring. Har själv inte testat, och kan inte svara på dina frågor - men jag vet att iPod Video inte har världens bästa batteritider, och skulle aldrig vilja stå där med dött batteri mitt i överföringen...

Uppdaterade precis iTunes, till 6.0.2 - men jag upptäckte en konstig sak. Väldigt många (men inte alla) albumbilder på iPoden visar nu SR:s logo - jag antar att bilden kommer ifrån en SR P3 podcast jag hade i mitt bibliotek, men även efter att jag tagit bort denna podcast så finns bilderna kvar.
Det är alltså i iPoden som problemet uppstår, i iTunes är det rätt bild till rätt album (endast en bild per album), men sen i iPoden så visas nästan alltid SR:s logo när albumsbilden visas, fast om man trycker så att man ser endast albumbilden på skärmen så är det rätt album som visas. Någon annan som har erfarenhet av detta? Har det med iTunes uppdateringen?

Har inte testat den versionen. Problemet som jag fick var att när jag kopplade in min iPod i min bilstereo så började iPoden laddas, och det gick inte att "mata ut". Så när jag stängde av bilen så fortsatte "Do not disconnect" vara kvar på iPoden, trots reset och liknande. Löste sig dock när jag kopplade in iPoden i datorn igen.

Vart skulle denna flaggan finnas? Har kollat igenom alla sidor under Podcast kategorin, finns inga flaggor vad jag kan se...

Funderade bara på en sak, i iTunes Music Store under Podcasts på höger sida så finns en lista över "Today's Top Podcasts". Denna listan är (för mig i alla fall) sveriges populäraste podcasts, 2/3 är P1 eller P3.
Jag har engelska iTunes installerat, men får ändå svenska top listan, finns det något sätt att ändra så att man ser de podcasts som är populärast i USA eller liknande?

haha, får väl se om jag vågar ta den med mig när jag kör iväg imorgon...
Det är väl för att klistret ska torka, och allt vatten som kanske kan ha kommit på villovägar skall torkas upp - alltså borde väl det gå snabbare om jag sätter på en fläkt och liknande?

Ursprungligen av trig338:

Men det är ju löjligt jämförelsevis. I USA kan de ladda ner dom största TV-serierna för 1:90USD per avsnitt. under 15 spänn!

Förstår fortfarande inte varför folk vill betala 15 kr för en serie som man lika gärna kan se på TV

Hmmm, tydligen så finns bara Nano instruktionsboken översatt till svenska. Smart Apple.
I alla fall så finns det en engelsk version på skivan, om du inte vet hur du hittar den så kan du se nedan

Om du går in på "Den Här Datorn"
Högerklickar på CD-spelaren, "Utforska"
Här bör finnas en mapp som heter: "User Guides and Information"
Välj sedan English
Här finns en instruktionsbok för iPod och en för Nano

Hoppas det funkar för dig

Ursprungligen av trig338:

Det suger nåt sjukt att man inte kan köpa tv-serier från sverige!!!! Ska jag hålla på och fulladda och konvertera istället. Big mistake att exkludera länder i Itunes!!!! Sämst!

Visst, jag kan hålla med om att det är dåligt. Men jag skulle mycket hellre se lägre priser på låter och skivor. Förstår inte varför folk vill betala för att se program som man kan se på tv. Tycker det var ett större misstag att höja priserna på musiken, 99 cent i USA är ett mycket bättre pris än våra 9kr. 90 kr för ett album med 11 låtar som är 10 år gamalt är ett skämt.
Kommer inte handla på iTunes Music Store tills de skaffar bättre priser =(

Ursprungligen av trig338:

Det här finns för oss i Sverige: Dog Show USA: Daily Video.

Och en hel del gratis Video Podcasts, några är riktigt bra och klart värda att ladda hem

Satte på min IS på iPod 5G 60Gb idag, gick väldigt bra på baksidan, första försöket inga problem. Dock var det lite jobbigare med framsidan, men nu var jag kanske lite väl noggrann med att plasten inte skulle sticka ut det minsta på någon av sidorna. Det gick tillslut, typ på försök nr. 4 eller så. Ser underbart fin ut nu. Synd bara att man måste vänta 24 timmar =(

Ursprungligen av Ollesallagetter:

Jag tror att det är 4 mm tjockare.;)

Inte enligt Apple Store, där står:
30 Gb: 136 g - 103,5 x 61,8 x 11 mm
60 Gb: 157 g - 103,5 x 61,8 x 14 mm

Alltså, 21 g tyngre och 3 mm tjockare

Ursprungligen av Ozze:

Ser jag i syne eller är 60gb större än 30 gb?

Öhm, är inte det ganska självklart? I alla fall så ja, men bara 3 mm tjockare

Jag håller med, Porta Pro har inte det bästa ljudet på marknaden - men med tanke på pris och att de är så kompakta så skulle jag vilja säga att det är de bästa lurarna man kan ha till en iPod (hatar in-ear, så tar ingen hänsyn till dessa typer)