Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
mumintrollet1

mumintrollet1

Medlem
  • Registrerad 2006-01-02
  • Senast aktiv 2007-03-18
  • Antal inlägg 8

Foruminlägg

De senaste inläggen mumintrollet1 har skrivit i forumet.

1

Hejsan.
När man ska lägga in nya bilder i iPoden så försvinner dom bilderna jag hade i iPoden innan?
Kan man göra ngt så att dom inte gör det när man ska lägga in nya?

Ursprungligen av hampuss:

du har fel där. Filmer har inte alls samma mappstruktur som mp3or.....filmer lägger sig rakt upp och ner i "film" kategorin. "musikvideos" lägger sig i samma struktur som mp3or fast även under "mp3" mappen. "tv-serier" finns inte alternativ i ipoden om man inte fixar program.

Förstår jag fel eller är det så att det inte går då att göra som jag tänkte? =/

Ursprungligen av Perrki:

För mig går det att bara dra WMA-filen till itunes. När man släpper den där så frågar itunes om man vill konvertera till AAC-format. Sedan är det klart.

Tack Nu funkade det!

Ursprungligen av Perrki:

För mig går det att bara dra WMA-filen till itunes. När man släpper den där så frågar itunes om man vill konvertera till AAC-format. Sedan är det klart.

Okej, men det är inte redigt så jag menar. Jag menar att om ngn skickar en låt till mig och den spelas i Media Player så kan jag ibland inte spela dom i iTunes sen, och då om jag inte får in dom i iTunes kan jag ju inte lägga in dom i iPoden. Så vet du om det finns ngt program som man kan förvandla dom till MP3-format? För annars får jag inte in låtarna.

Ursprungligen av Perrki:

Låtarna ska väl ändå vara i MP3-format och inte i iPod-format för det existerar nog inte vad jag vet.

Ja, men det var ju det jag menade. jag kanske verkar dum men jag är ganska ny i detta.

Ursprungligen av xtrem:

det är ju bara att tagga filena precis som med MP3

använd sök och läs FAQen

Tack för ditt svar!
Jag förstår inte vad du menar med med att tagga filerna precis som med MP3? Kan du svara mer utförligt så vore jag jätte glad

För att kunna ladda över låtar i iPoden måste ju låtarna vara i iPod format.
Hur gör man för att omvandla en fil som är i Media Player format till iTunes format?

Tacksam för svar
// My

Hej.
Jag har försökt ladda in filmer och det går, men sen om jag som då tex. har laddat in Viva La Bam i min iPod, så lägger dom sig liksom fil för fil?
Så om jag ska ladda in en hel dvd så måste jag alltså föra över FIL FÖR FIL, och alla bara lägger sig huller om buller i iPoden.
För i själva iPoden så finns det ju en mapp som heter "Filmer" och där lägger sig alla filer jag för över. Och om jag då ska lägga in en hel Musik-dvd så lägger sig filerna unigefär så här;
VTS_01_3 och sen nästa. och tänk om man då ska lägga in 20 sånna filer, och alla bara lägger sig huller om buller, det blir ju lite krångligt. För då vet man ju inte vilken fil som är vilken? Så min fråga är då;
Vet någon om man kan göra mappar som lägger sig i iPoden som då tex. "HIM" och den lägger sig i iPoden och sen kan man föra in filerna i iPoden så dom lägger sig just i den mappen?
För det blir ju inte bra om alla filer lägger sig bara huller om buller som alla filer har gjort i min iPod, för jag vet ju nästan inte tillslut vilken som är vilken?

Tacksam för svar.
MVH My.

1