Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
olofiano

olofiano

Medlem
  • Registrerad 2006-01-05
  • Senast aktiv 2006-06-25
  • Antal inlägg 14

Foruminlägg

De senaste inläggen olofiano har skrivit i forumet.

1

helt klart inte vänt fel på ett batteri, den gör som den vill. Duracell M3 hela bunten. Men det är ju apples saker vi pratar om

----VARNING----

Ok, det här var det SÄMSTA jag någonsin varit med om.

1. Denna apparat kostar 3500:- och lanseras som den perfekta och allsidiga stereon som klarar av bra ljud både inom-och utomhus.

2. Du öppnar kartongen, sätter i ipoden och ska sätta igång att pumpa musik. Ingenting händer. Lampan blinkar med sina två färger och ingenting händer. efter en stunds meckande fram och tillbaka verkar den fungera fint och du bestämmer dig för att testa batterifunktionen.

3. Med sprillans nya duracell M3 fungerar stereon i 30 minuter, om man ens fått igång den.

4. efter 30 minuter tittar man till batterierna som fortfarande är fulla men stereon vägrar starta. Man byter lite plats på batterierna och plötsligt vaknar den till liv igen. i 5 minuter fungerar den med bra volym för att sedan gå ner till 50% av max.

5. När den gått ner till 50% så stannar den där tills den dör helt och hållet (allt mellan 5 sekunder och 10 minuter)

5. Man går till affären och klagar, personalen säger att det måste vara nåt fel på den, och man får en ny. Återgå till steg 2.

Det här var det SÄMSTA käpet jag någonsin gjort och jag varnar er alla: Stereon är fin att se på, men den funkar tamejfan inte. PENGARNA I SJÖN

grymt, tack

Undrar ifall det stämmer att det ska finans en laddare som man pluggar in i flygplansstolens hörlurejack för att ladda podden...?

Tjo, låten till MER reklamen? med tåget som åker, och läpparna som flyger in i "MER-fontänen"

typ, baa, bapabapapapaaa

...

tackar

yeeeah tack mannen

Tjaba. har en iPod G5, kan man lägga in textdokument i den som man sedan kan läsa av? så man slippper plugga.typ

Det är möjligt att det går att byta, ska kolla upp det. Det dumma är att det inte finns någon (eller jag har iallafall inte hittat) teknisk information på nätet, och i handboken står det ingenting om stereoanläggningen.

Ja precis, jag kollade upp det. men det är ju ganska dyrt också. missade en auktion på ebay nu med 7 sekunder där en iTrip gick för 37 kronor... +frakt iofs. det hade vart något

va inget, läste test inlägget nu. fel av mig

En liten sak bara.

iTrip drar ju batteri av iPoden, säkert smart, men det innebär väl att man inte kan ladda sin iPod samtidigt?

Hej!

Jag ahr läst runt lite i olika forum om hur man kan koppla in sin iPod till bilen.
Jag ahr alltså en SAAB 9-3 från 2002, inga lyxigheter, bara standard= inga aux-ingångar i stereon. Jag läste också att sannolikheten att det ska fungera med endast en cigarett adapter i en bil av min modell är ytterst liten.

Det krångliga med saab är ju även att deras stereo är inbyggd och då blir det svårt att köpa någon billig stereo med aux ingång.

Har någon några knep på hur man ska få detta att fungera?

mvh Olof

aha, perfa. Tack för det snabba svaret

Tjaba, köpte precis en iPod video 30GB

Då jag har skilda föräldrar vill jag kunna lite snabbt och enkelt slänga in musik när jag är hos den ena eller den andra. T ex har jag mycket kvar hemma hos pappa som jag vill kunna lägga in utan att det jag fyllt på här hos mamma ska försvinna.

Vad jag förstår så uppdateras iPoden med de låtar som ligger i Biblioteket alternativt de man ahr markerat elelr i spelningslistorna. Men om jag vill föra över några album jag har hos min pappa och uppdaterar iPoden där kommer ju resten att försvinna?:confused:

Hur ska man gå tillväga för att slippa detta. Det tog mig en bra stund att lägga in allting jag redan har, och jag vill sannerligen inte göra om llting en gång till.

Tack

/olof

1