Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
lilla_b

lilla_b

Medlem
  • Registrerad 2006-01-12
  • Senast aktiv 2010-09-29
  • Antal inlägg 46

Foruminlägg

De senaste inläggen lilla_b har skrivit i forumet.

Shenare 99.se

Nu är det dags att äntligen införskaffa mig iphone 4, Jag har haft en jailbreakad iphone v 1 så man kan lugnt säga att detta är en rejäl uppgradering för mig.

Dock behöver jag hjälp och tips på vart jag ska köpa den och vilket pris är det billigaste i sverige?
Vill helst ha comviq kontant men vet inte om detta går?

Ge mig gärna era synpunkter på vart man skall köpa den samt vilket abonnemang man ska ha.

tack på förhand
Jb

Dagens problem är här!
Jag har spotify premium på min iphone och allt har funkat felfritt tills idag.
Då jag loggade ut ur spotify av någon konstig anledning blev jag nu tvungen att logga in igen, inget konstigt eller jobbigt med det men nu blev jag tvungen att gå in på offline playlist för att kunna ställa in spellistorna så att jag kan spela dom utan nät.
Detta kan jag dock inte göra då min touch skärm är ''sönder'' och jag kan därför inte peka längst upp på den.

Finns det något sätt att nu kunna fixa mina offline listor på ett annat sätt utan att behöva trycka högst upp på skärmen?

Tack på förhand!

/jb

ps. förstår ni inte problemet så säg till!

Senast redigerat 2010-09-23 22:04

shenare, nu har det uppstått ett litet problem med min tele, problemet är att det går att messa men ringa kan jag inte göra, detta då jag inte kan klicka på siffrorna eller välja kontakter, touch screenen är alltså helt död när jag ska ringa men funkar felfritt när jag vill messa, vad kan problemet vara?
tack på förhand/jb

Ok då antar jag att det bara är att försöka om och om igen då^^

Senast redigerat 2010-03-30 15:45

okej följde guiden och trodde att allt hade ordnat sig fram till absolut sista moment när iphonen laddar, jag lät den ladda i ungefär 10 min men inget hände så jag drog ut sladden, nu brummar den bara när jag sätter på den, wtf är felet^^?

sitter och spånar lite- Har det kanske något att göra med att itunes är för ny/hög uppdatering?

dum som jag var så hade jag tankat ner fel prog, nu har jag dock tankat rätt program och allt funkar tills absolut sista skedet. Nu avbryts allt och det kommer upp en ruta där det står iPhone-enheten ''iPhone'' kunde inte återställas.Ett okänt fel uppstod (23) -.- vad kan man tänkas göra för fel nu då? eller är det bara så att min iphone är en död iphone?

yes nu följde jag iclarified på min mac men när det står att jag ska ''Browse for ipsw'' så står det wrong firewire bundle section. Men jag är 100% säker på att det är rätt ipsw då det enligt guiden ska vara iPhone1,1_3.1.3_7E18_Restore.ipsw vilket är den jag har. vad är felet nu då -.-

windows men jag har macbook som jag lånar av skolan.

Efter mycket om och men så lyckas jag nu ibland connecta iphonen via itunes, När jag nu håller in shift o klickar restore o väljer ipsw filen så verkar allt funka TILLS man kommer till Preparing Iphone for restore. Där stannar den o pluppen åker bara fram och tillbaka utan att något verkar hända, ska detta ta tid eller är det något galet som hänt? kan också säga att min iphone under detta läge brummar ganska fint.

det är en 2g men med troligtvis nyaste uppdateringen om det skulle hjälpa till nånvart

jag har vanliga iphone. när jag ska gå in på itunes för att restora den samt klicka shift så går det inte då itunes inte hittar iphonen. När jag ska uppgradera den så står det hela tiden unable to recognize ipsw (redsn0w)
förstår verkligen inte va felet är då jag tidigare har kunnat lösa det.

En fråga: senast jag fixade min iphone så använde jag mig utav blackr1n, Innebär detta att jag genom den fick den senaste uppdateringen och är därför körd körd för att man inte har kommit på en lösning till att jailbreaka den`?

Senast redigerat 2010-03-28 01:31

är inte så bra på detta men köpte den i usa för 2år sen så då var den ju 2g sen uppdatera jag den för inte så länge sen till den nyaste:( Så är det kört?

Hej, Jag har ett sjukt jobbigt problem som jag inte verkar kunna bli av med.
Jag vaknade upp efter en skön natts sömn och skulle just skicka iväg ett sms till min polare.
Dock så går det inte då det står att jag inte har ett sim kort i den?! (den funkade felfritt innan jag la mig för att sova) Då tänkte jag att jag skulle gå in på itunes för att återinställa iphonen men dum som jag var så läste jag inte och vips så uppdaterades den även vilket resluterade i att jag inte kan göra ett jota på iphonen(inte ens lyssna på musik) Då jag har haft detta problem förut så skulle jag re breaka den i blackr1n men denna gång så hände ville den inte reboota vilket gjorde att jailbreaken inte fulländades. Vad fan gör jag nu? får fortfarande upp No SIM card installed?!
Skulle verkligen vara schysst om någon kunde hjälpa mig då jag är i stortbehov av min iphone just nu!
tack på förhand /jb

mm:/ kan det vara så att apple har fixat itunes så den känner av om den är jailbreakad?