Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
supermonika

supermonika

Medlem
  • Registrerad 2006-01-18
  • Senast aktiv 2007-02-20
  • Antal inlägg 10

Foruminlägg

De senaste inläggen supermonika har skrivit i forumet.

1

Mina bilder syns inte brevid låtarna på ipoden. Det har funkat förrut men nu efter att jag återställt den funkar det inte, inga bilder synd. Vad kan detta bero på?

Nja orkar inte betala. Men nu har ett nytt problem dykt upp, mina bilder syns inte i min ipod. Asså verkligen inga, inte ens de jag lagt in till låtarna en o en. Så himmla jobbigt min ipod var normal innan men blev helt konstig då jag återställde den

Det funkar inte, eller jag kan itne markera alla på en gång utan en och en.

va nu fattar jag ingenting, vilken lilla ruta? Den där bilden finns kan man bara trycka upp bilden till större....

Man kan ju lägga in en bild till varje låt vilket jag gör men det tar en sån fruktansvärt långt tid att lägga till samma bild till 15 låtar till en alum så jag undrar finns det inget snabbt sätt att lägga in en bild till en hel album?:)

Men det står att laguege file saknas när jag zippat upp den, hur ska jag göra nu?

hmm ja fast länken till hemsidan

Snälla hjälp

Hej jag fick min Ipod för ett bra tag sen och jag lyckades hitta världens enklaste converter, den hette typ 3G converter och sidan var på ett annat språk med grönt text och svart bakgrund. Den var så bra för man bara droppa filerna och det tog ca 1 minut för att converta ett friends avsnitt. Men så formatera jag om datorn och nu minns jag inte vart jag hittade den converten så ifall någon kan länka hemsidan skulle jag bli enormt tacksam!

Kan någon snälla hjälpa mig! jag har krigat med min nya fina iPod i typ 4 timmar nu för att förstå hur man fixar filmer, jag har lyckats med att föra över filmen till iTunes men sen när jag ska lägga in filmen så står det att filen inte kan föras över eftersom att den inte kan spelas upp på den här sortens ipod. Jag har ju G5 så jag fattar 0.

1