Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
schmoodapants

schmoodapants

Medlem
  • Registrerad 2006-01-27
  • Senast aktiv 2009-07-24
  • Antal inlägg 10

Foruminlägg

De senaste inläggen schmoodapants har skrivit i forumet.

1

Jag har en MacBook, inköpt vintern 2007, och hade tänkt koppla ihop den med ljudanläggningen, en hemmabioanläggning, med hjälp av en optisk kabel. Så jag läste på lite på nätet, är inte kunnig vad gäller sånt här, men jag kom fram till att den här från Clabbe Ohlsson nog skulle bli bra: Clas Ohlson Internetbutik - Allt för en enklare vardag

Hemmabioanläggningen är följande från LG (en LG HT902TB, om det spelar någon roll): http://nordic.lge.com/sv/products/model.detail/hemmabiomeddvd_ht902tb.jhtml

Ljudanläggningen har en optisk ingång, Toslink-änden på kabeln lyser röd, MacBooken ändrar till Digital ljudutgång (eller ngt liknande) från Inbyggda högtalare, men ändå kommer inget ljud. På ljudanläggningen väljer jag alternativet Aux Opt, så det känns som att allt jag gör är rätt. Har någon varit med om liknande problem? Kan det vara kabeln det är fel på?

Enligt användarinstruktionerna till LG-anläggningen:
Den optiska ingångsfunktionen är endast tillgänglig
när samplingsfrekvensen för andra enheter är
32 – 96 kHz.

Kan det vara så att hela ljudanläggningen inte klarar av hela proceduren?

Jag är alltså bara intresserad av att få ljud från datorn till ljudanläggningen.

Hjälp!

Ursprungligen av antonholmstedt:

Prövat att återställa själva ipoden?

EXAKT samma sak har hänt mig också. Så min fråga till dig är hur tusan man återställer själva iPoden då, om inte genom iTunes?
Tack på förhand!

ok, tack för hjälpen, soldiers!

Men vad gjorde du då? Du kunde inte åtgärda det på något sätt? Har du någon aning om vad som är felet? Vågar man försöka konvertera om samma fil, eller ska man försöka med en ny?

The Cure - Push
Neil Young - Pocahontas

En dansbandsversion av en Super Mario 3-låt.

"Into the mystic" med Van Morrison och "Once around the block" med Badly Drawn Boy.
Yo!

Jag lyckades konvertera både en Napoleon Dynamite-sekvens och första halvan av Narnia med Videora. Trodde att jag hade lyckats konvertera andra halvan av Narnia också, men när jag ska lägga in nya mpeg-4-filen i iTunes så kommer rutan upp med felmeddelandet "Fel -2048: filen är inte en filmfil". WTF? Inget gick fel under själva konverteringen och filmen funkade bra när den var .avi-fil och jag spelade upp den i RealPlayer. Blev det kanske något "osynligt" fel under själva transaktionen eller borde jag ladda ner en ny "andra Narnia-halva" och försöka igen? Observera att det tog 6½ timme att konvertera denna 622 mb-s film.

1