Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
prahna

prahna

Medlem
  • Registrerad 2006-03-09
  • Senast aktiv 2012-04-02
  • Antal inlägg 26

Foruminlägg

De senaste inläggen prahna har skrivit i forumet.

När jag lyssnar på ett podcast i iTunes utan att ladda ner den låter det bra. Laddar jag ner filen till mediespelaren så låter det som det spelas i en burk. Telefon är en iPhone 4s som jag gjort en återställning av inställningarna på men det hjälpte inte, fortfarande dåligt ljud.

Vad tror ni man kan få för ett par nya i kartong?
Har ev ett par som ligger och skräpar och jag vill testa BOSE on Ear men det kräver att jag säljer mina ena HF2...

/M

Är det fler än jag som har detta problem på 3Gs?
Ljudet kommer bara i headsetet men inte i högtalaren...lite dumt.
Någon som har en lösning?
Har verkligen testat allt...

Köpte hf2, mycket bra klart ljud. Saknades dock lite bas när jag testa dem första gången. Det var visst ett smutslager på kontakten som gjorde att det isolerade bort bas. Men efter att ha torkat av pluggen så låter det bättre. Måste säkert spelas in lite.

Vad har du fått för uppfattning om ljudet från micen? Min tjej klagar på orginallurarna om jag inte håller micen typ i munnen:)

Jag inser att jag måste byta ut Iphone orginallurarna nu, de ploppar ur öronen och micen låter dåligt från.
Jag har tidigare använt creatives lurar till iPod men nu när jag jämför med orginallurarna så är basen riktigt vek, så att köpa dessa med mic känns inte som ett ett bra köp.
Har kikat på den superlånga tråden om headset o ser att klipsch, sennheiser o hf2 har fått bra kommentarer, men ingen verkar klockren.
Så vad ska man välja om micljudet är viktiigt man vill ju inte behöva hålla micen mot munnen 2010, och hur får man riktigt high end ljud för ca 1000kr?
Visst e sladdkontroll viktigt men kvalitet är nästan lika noga med.
Ska man köpa s2, s4 eller hf2?
Hur skulle du ha gjort o varför?

Senast redigerat 2009-12-23 08:12

Kolla så att du är torr i öronen efter att du duschat innan du sätter på dig lurarna. Vax + vatten i luren sätter lätt igen nätet som skyddar membranet.
har fått så på mina ipodlurar.

/Mats

Tänkte köpt en men med rövare telia så blir man så skinnad så det kommer inte bli en lur för mig. Köper hellre en N82 eller liknande + en itouch.....

Ursprungligen av Spyder:

Har du testat att slå på felkorrigering i iTunes? Din läsare kanske har problem, och då kan det kanske hjälpa.

Nej, den är avslagen. skall testa att slå på den.

/M

När jag importerar en CD i itunes så tappar jag nästan alltid spår 1 och 2. Filerna blir inte kopierade till datorn trots att jag markerat dem. Är det nån som har en lösning på problemet?
Jag kör senaste Itunes så den borde funka tycker man.....eller så e det felet....

//M

Det visslar lite om min video med. Hoppas det är normalt då garantin går ut om 4månader.....

///M

Jag tror det är när man spela musik och byter låt alt när man ser video. Det verkar som att IPODen inte kan stänga av då den arbetar. Testa att vänta lite och försök igen, det funkar för mig.

Ursprungligen av Kamrat Karlsson:

lite off topic:
köp en camera-adaptor oxå. hur bra som helst om du inte råkar ha 10 000 minneskort till din kamera. använde min en del när jag reste runt i californien nyss.. funkar som smort...

Men är den snabb adaptern? Jag har hört att 0.5gb tar ca 30 minuter?

Efter att ha undersökt lite mer så har jag kommit fram till att det troligen är så att det är vissa spår som inte fungerar. Jag skall testa att låta Itunes skapa nya mp3 från orginal cdn och se om felet består.

Jag köpte en video 60 i mars och nu har den börjat att hacka. Ibland går det 1h eller längre, oftast räcker det med att stoppa låten och starta. Dock är det riktigt irriterande. Är det någon mer som märkt detta fenomen på IPODs och som vet råd? Känns trist att skicka iväg den mitt i semestern....

//Mats