Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
nad1988

nad1988

Medlem
  • Registrerad 2006-04-02
  • Senast aktiv 2006-07-27
  • Antal inlägg 10

Foruminlägg

De senaste inläggen nad1988 har skrivit i forumet.

1

när jag kopplar in ipoden (ipod mini) i datorn och har itunes öppet så att den ska lägga över låtarna från itunes -> ipoden så händer inget. det kommer upp en ruta på ipoden där det står att man inte ska koppla ifrån den, men i själva itunes händer inget. den aktiverar inte sig och lägger över låtarna. efter nån sekund kommer där upp en ruta där man kan välja mellan två alternativ; att göra ingenting och sen nån annan knasig grej, men det är inte rätt iaf (pallar inte kolla igen vad där stod). aaagh! sen trycker jag bort den rutan och då kommer en annan upp där det står att itunes inte är rätt installerad osv. wtf, jag har haft ipoden i över ett år. den ÄR rätt installerad och har aldirg cpat sig förut. what to do?

men det är ju massa olika artister på skivan. palla göra spellista.. ah. :/

Man kan ju lyssna på artister efter deras skivtitlar, men hur gör man om man inte vill att ipoden visar skivor? Eller rättare sagt, om man bara vill visa kanske tre - fyra skivor? Det är så jobbigt att leta reda på skivan man vill lyssna på när man har kanske 2-300 olika skivnamn i listan.. Måste man sitta och radera alla skivnamn på alla andra artister då? Det blir lite jobbigt då jag har ca 700 låtar i ipoden.. :S

nej det har jag inte, men den fungerade efter en dag igen. himla skumt. :S men vad innebär soft reset, kommer inställningar försvinna och så då eller? tack så mkt!

jag laddade min ipod mini inatt och lyssade inte på den förräns vid ett. lyssnade då i ca en kvart o pausade sedan den, i det läget var den i typ två, tre minuter. den stängdes då av helt.. sen skulle jaglyssna igen och jag försökte sätta på den men det gick inte alls!? jag satte den på hold och drog den sedan tillbaka, inget hände. tryckte in play, inget hände. drog ur hörlurarna o satte in igen (den brukar ju aktiveras av det) och jag frösökte allt, meninget hände!? och batteriet kan inte vara slut i och med att jag inte haft på den.. och även om batteriet är slut skall där komma upp en symbol som visar detta.. men nu är det ju inte så.

jag blir galen, what to do!? och garantin gick ut i nov, tänk om jag behöver en ny eller få den lagad (uppenbarligen..)? då ska jag väl inte behöva betala nånting i och med att jag inte förstört nåt, den bara la av av sig själv? fan, jag blir så less! HJÄLP!

hm, jag köpte en idag o testade nyss, men det fungerade inte? och den är ju rätt inkopplad, det är inte spec. avancerat att få det rätt. sen startade jag ipoden o tryckte igång en låt men inget hände. :Svad ska stereon stå i för läge? alltså radio, cd osv.. tacksam för hjälp!

era länkar fungerar inte alls, inte claso ohlsons hemsida heller.. skumt. men heter den rca-kabel då?

vad hälpsamma ni är, tacktack!

aux-ingång? jag kan noll om tekniska grejer. men min stereo har en ingång för hörlurar o sen två ingångar på baksidan, en röd vanlig ungefär och sen en vit likadan.. står r och l ovanför dom har jag för mig.. :S

Vad behöver man för slags sladd då och var kan man få tag i den? Pris osv? Jag har en ipod mini.

1