Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Kingermann

Kingermann

Medlem
  • Registrerad 2006-04-16
  • Senast aktiv 2010-09-05
  • Antal inlägg 11

Foruminlägg

De senaste inläggen Kingermann har skrivit i forumet.

1

Du kan använda den gamla ipoden som en hårdisk med.. det har ja gjort länge. jag trodde att det var normalt att man kunde göra det, men ja märkte på min kompis ipod att han inte hittade sin i den här datorn. Det finns en inställning i itunes som man kan göra. Man bockar bara i den. tror den heter använd som extern enhet. den finns under musik på ipod alternativ.

jag vet inget program eller så dom gör det, men jag vet att man kan komma åt bilderna om du öppnar sök och sen söker i ipoden. Se till så att du även söker i dolda mappar. Skriv inget i sökfältet utan låt den visa allt. Sen ska bilderna ligga i en dold mapp där. Men dom ligger väldigt rörigt i massa olika mappar. men dom finns där.

Jag har hört att expert ska han laddare för ipod. När du köper den för ett vanligt el-uttag skall du tydligen få med en bil laddare också. Fick detta tipset idag så jag har dock inte hunnit kolla upp det än. Fick tipset av en nano användare men skulle tro att den funkar lika bra på video. tror den kostar 199 kr lr nåt. så det är ju prisvärt.

du kan ju altid lägga in bilderna på ipoden helt vanligt. alltså öppna ipoden som en extern hårdisk i den här datorn och lägga dom där. Precis som ett vanligt USB-minne. Du kommer i och för sig inte att kunna kolla på bilderna på ipoden men bilderna ligger ju där tills du kommer hem.

aa ja håller fullständigt me FireWaia.. du sa de bra.. trotsa manligheten.. de e ju de som e manligt:cool:

okej tack för hjälpen.. känns ju inte så bra att man har varit där och kollat otaliga många gånger men ändå missat det. då börjar man undra hur man läser:P. aa denna sidan känns helt rätt. har fått väldigt mycket hjälp.

nee ja säger ha de som den är. Det är ju fräckare att ha en färg som inte alla andra har. och att det e rosa gör det ju bara tuffare..

tjenare. blev medlem här föra några dar sen. har fått mycket hjälp härifrån bara genom att läsa. verkar vara en sida med mycket goa gubbar. Får säga det att detta är en riktigt bra sida. tack för medlemsskapet:D .. hur lägger man förresten in en bild till sin användare? måste man ha nåt speciellt medlemskap för det?

det finns däremot en serial key som e skriven på baksidan av ipoden. (iallafall på ipod photo). tror du kommer behöva den..

just nu helt klart gloobal dejays - The sound of San francisco

Jag har också det problemet. Ipoden stannar så fort låtarna från den artisten är slut. jag löste det genom att lägga alla musik som en enda stor spellista genom itunes. låtarna kommer i en jobbig följd men det får man väl leva med. eller går det att få den att fortsätta till nästa artist?

1