Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
jojofina

jojofina

Medlem
  • Registrerad 2006-05-07
  • Senast aktiv 2006-10-10
  • Antal inlägg 9

Foruminlägg

De senaste inläggen jojofina har skrivit i forumet.

1

Hej, Jag har haft min iPod i över ett år nu och det har faktiskt rent ut sagt varit skit med den rätt mycket. Nu har nog det värsta kommit till mig, för helt plötsligt en dag när jag satte på den så började varenda låt hacka, sådär som det gör med en repig cd-skiva. Jag har formaterat om den och gjort allting man kan göra, men problemet kvarstår. Är det någon som vet vad som har hänt med den och om man kan återgärda detta?

Tack, det var jätte bra svar.. dock problem. När jag skulle in på iPodsuppdateringarna får jag fram " iPod hanterade internt fel " sen stängs rutan ner, vad finns mer att göra?

Men det är ju det som är så konstigt, för att jag kan ladda ner den där setupen på den sidan, hur många gånger som helst. Och installationen börjar, men sedan får jag inte upp själva saken där det finns alternativen att antingen uppdatera eller återställa. Den fick jag bara hem första gången jag ladda ner den, men de andra gångerna har den börjat installera men sedan inte fortsatt.

Men vilken sida är det jag ska in på om jag vill ladda ner där man kan välja om man vill uppdatera iPoden eller om jag vill göra en total återställning?

På iTunes inställningar finns de inställningarna som fixar till problemet.

Har jag också gjort tre gånger :/ Hjälper inte det heller

Jag har gjort reset på den ett antal gr, ominstallerat iTunes. Inget felmeddelande, ingenting. Bara vill inte börja uppdatera låtarna ifrån de nya spellistorna så de kommer in i iPoden :S

Hej

Problemet är att jag inte kan överföra låtarna som ligger i spellistorna i iTunes till iPoden, den vill inte uppdatera låtararna så de kommer in på iPoden.. Jag har uppdaterat allt jag kan uppdatera, men problemet återstår. Vad finns att göra? :eek:

Hahaha, ja tappa min i ett stengolv så det blev så med med min med, sen råkade ja tappa den i bordet igen så den fixade sig

1