Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
nordicnews

nordicnews

Medlem
  • Plats Stockholm
  • Sysselsättning Journalist, gillar skidåkning och friluftsliv.
  • Registrerad 2004-12-05
  • Senast aktiv 2014-11-11
  • Antal inlägg 64

Foruminlägg

De senaste inläggen nordicnews har skrivit i forumet.

mikrofonen på hörlurarna går inte att använda när Navigate är inkopplad. Kanske därför tillverkningen, enligt Webhallen, har upphört.
Henrik

Batteritiden på min 3GS var utmärkt,
ända tills det att jag uppdaterade till 3.1
What to do?

Henrik

Jag har googlat och hittat några alternativ. Men saknar "svenska" erfarenheter.

Hej!

Är det någon som har tips på en bra mik + ett smidigt ljudredigeringsprogram med möjlighet att skicka iväg ljudfil som mejl och ftp?
Mvh Henrik

Jag kollade med Apple - de trodde att det är en krock med "2:a språk". Appstore tror automatiskt, när inte engelska är första språk, att det är en kinesisk telefon. Utan att ladda ner en ny version av Bump bytte jag språk till engelska i inställningar och vips så blev programmet på engelska. När jag bytte till svenska "stannade" programmet sen kvar på engelska.
Mao en bugg i apptore.

Hej!

Min kompis (med en 3G) och jag (3Gs) laddade ner programmet Bump från appstore i går kväll. Vi klickade på samma ikon i appstore. Han fick en engelsk version som fungerade och jag en på kinesiska som inte fungerade. I förra veckan hände samma sak med ett annat program (då var delar av programmet på kinesiska).

Vad ska jag göra för att slippa detta problem?

Tacksam för råd.

Mvh Henrik

Hej! Mina lurar inköpta hösten 08 fungerar utmärkt på 2g och 3g. Men när jag använder de på 3 gs funkar inte mikrofonen eller "byt låt knappen o svarsknappen". Någon som kan ge mig lite handledning för att komma runt detta problem?
Mvh Henrik

Kruxet är att alla program inte följer med t ex guitar toolkit. Jag får meddelandet i itunes att min dator inte är auktoriserad för detta inköp. Jag har 2 datorer som är auktoratiserade och har testat båda utan att lyckas.

Hej!

Jag har 6 program som jag köpt från appstore och laddat ner direkt till telefonen.
Hur ska jag göra för att "få med mig" programmen till 3.0
Mvh Henrik

Har nu öppnat paketet och det känns som julafton när jag var liten!
Ska nu försöka föra över uppgifter från min gamla 2G, men går det att föra över program
som jag köpt på appstore (direkt till 2gn). Goda råd mottages tacksamt?
Henrik

när miljonbonusarna regnar över dem som redan har i överflöd känns det bra att det finns företagare som inte vill skinna en på varenda krona. Jag är övertygad om att Mark vid www.datarecoverysweden.se vill ha en bra lön, men....

När jag hade fel på bilen ville Ford ha 1500 kronor bara för att koppla in datorn för en felsökning.

Det kostade mig 0 kr. att få disken hårddisken testad och det tycker jag är rätt inställning!

Henrik

ps! Ska köpa ett don som kan testa ford och andra fordon tillverkade efter 94 och apparaten blir billigare i inköp än EN ENDA UNDERSÖKNING hos Ford.

Hej!

Jag skickade in disken till universaldatarecovery och deras expert Mark A.Adsett svarade efter bara ett par dagar. Han hade gått igenom disken och hittat samtliga filer. Eftersom det tydligen var ett enkelt problem (för att citera honom Attached is the file list for your disk.
Let us know if anything is missing. It seems to be 100%) så var kostnaden NOLL kronor.
Heder åt honom och universaldatarecovery! O:-) Råkar jag ut för allvarliga problem i framtiden kommer jag att skicka disken direkt till dem utan att leka med disk warrior på egen hand.

Henrik :):):)

Varken iphonen eller laptopen har några problem, men mac minin "tappar" hela tiden med routern. Det kan fungerar i 15 sekunder och sen börjar minin söka efter nätverk igen. Funderar på om jag skadat antennen när jag bytte hårddisk och uppgraderade minnet. Men säker är jag inte.

Henrik

Jag hade backup. Ett par timmar före DEN STORA KRASCHEN använde jag backupdisken till att göra backup på hustruns laptop och skrev över bilderna. Att minin skulle krascha samma dag fanns inte på kartan.

Det som fortfarande är att halva bildarkivet låg på den dedikerade externa hårdisken och andra halvan på den interna. Hur kunde det bli på detta viset? De flesta bilderna fråån 2006 och 2007 är räddade. Men bröllopsbilderna är borta.

Den kraschade disken levereras till specialist i eftermiddag.

Fortsättning följer.

Disk warrior är verkligen obehagligt effektiv. Alla filer borta!

Hälften av bilderna låg på den externa disken, men den andra halvan fanns på den kraschade disken.

Bröllopsbilderna är borta! Hur ska jag förklara det för hustrun???

Tack alla för att ni hjälp mig i denna svåra stund...

Henrik