Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
mr_tobbe

mr_tobbe

Medlem
  • Registrerad 2006-06-21
  • Senast aktiv 2008-10-17
  • Antal inlägg 9

Foruminlägg

De senaste inläggen mr_tobbe har skrivit i forumet.

1

Blivit värre och värre under ett tag nu. Det är högra luren som är drabbad, först kunde jag bara ändra positionen lite på kontakten så kom det ljud i båda, men för tillfället måste jag konstant pressa hårt åt ett håll för att höra i båda.

Har testat flera lurar också så det är själva hålet. Har försökt att öppna (bara kika runt lite vid själva komponenten) men det verkar omöjligt trots guider.

Att lämna in för reparation är ju för fan ett skämt, då kan jag lika gärna köpa en ny.

Vad ska jag göra? Någon som har haft samma problem?

Ursprungligen av Konrad:

Vad har du InDesign till om du inte kan använda det? Har du sumpat manualen?
Det finns program för dig som inte kostar så mycket som InDesign.
Pages till exempel, finns i iWork-paketet och kostar bara en bråkdel av av InDesign kostar. Dessutom så enkelt att använda att man inte behöver manual.
Känns lite som du kastat pengarna i sjön som investerat i fel program.:confused:

Vi har det i skolan, så enkelt är det. Skulle inte få för mig att köpa det utan utbildning eller intresse.

Hej!

Skulle väldigt gärna vilja piffa upp en artikel jag har skrivit i Word till en stilig sådan i InDesign. Jag har sökt lite efter artikelmallar, men hittar inget, och jag är ganska lost i InDesign.

Så antingen om någon kunnig orkar ägna 5 minuter åt att klistra in min text och piffa upp det lite designmässigt, eller om någon sitter på en mall för en artikel innehållandes någon bild eller så.

Tack på förhand.

Ursprungligen av Reisan:

Undra när det kommer en mobiltelefon som innehåller hemmabioanläggning,blue-ray-enhet, gps, 42" touchscreen, personlig assistent och bankomat?

Omöjlig fråga du...

Har du köpt upplåsningsverktyg? Smart. Snacka om att slänga pengar i sjön.

Ponera att min iPhone som köps om några veckor (upplåst och jadajada, men det borde gå att återställa så att garantin inte försvinner) går sönder när iPhone har lanserats i Sverige, kan jag då använda internationell service som väl Apple har på sina andra produkter? Alltså lämna in den för service i Sverige, trots att jag köpte den innan lanseringen?

Ursprungligen av RockyMontana:

De har inte kvar 4Giggarn väl?

Finns som Clearance Items på Apple Store för $299, och det låter för mig rimligt att även de fysiska butikerna vill rensa sina 4giggare, frågan är ju om de säljs för $299 där också.

Går det att (om tre veckor) köpa en 4GB iPhone i butik i New York, eller måste man beställa dessa från Apple Store, nämnas bör att jag talar om $299-lappen också.

$299+7-8% skatt -> Ner i väskan eller slänga kartong och ha i fickan eller dylikt = $322= 2160 i runda slängar?
Helt snuskigt billigt om detta fungerar i praktiken också.

Kan jag använda iPodens väggladdare (USB) till iPhonen?

Jag kan ofta tycka att ljusstyrkan på min iPod G5 är för ljus, det kan vara störande på natten när man ligger i sängen och blir totalt bländad. Finns det något man kan göra åt det? Hittar inga alternativ i inställningarna i alla fall.

Sedan undrar jag hur man gör för att den ska fortsätta till nästa album när ett album är slut, istället för att helt stoppas, eller börja om vid "repeat all". Om det överhuvudtaget går?

Och finns det inga spellistor där man kan se 25 mest spelade osv, som fanns på de gamla G3:orna?

Och hur tar man bort gamla On-The-Go:s? Finns inget alternativ om att ta bort de, bara på den senaste On-The-Go:en. De gamla verkar ju sparas när man startar om iPoden, och börja på en ny.

Tack på förhand.

1