Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
erkkan

erkkan

Medlem
  • Registrerad 2006-08-26
  • Senast aktiv 2009-11-12
  • Antal inlägg 100

Foruminlägg

De senaste inläggen erkkan har skrivit i forumet.

iPhone tycker jag alltid har laddats mycket snabbare än alla andra telefoner jag haft. har jag tyckt från början laddar nästan fullt på 40-1 timme. Om inte snabbare. Riktigt bra!

På grund av detta som man alltid köpa datorn från Apple store och aldrig i butik. Du har alltid 14 dagars öppet köp på apple store UTAN snack! hade problem med 4 datorer i rad med laddning och hade en död pixel returnerade datorn och fick således en ny eftersom den inte funkade som den skulle.

Så om de inte "godkänner" att du har en död pixel är det bara att returnera och du kan ha använt datorn.

Köper du den i butik har du inget av detta, därför köper jag allt från apple store eftersom man aldrig vet man får innan man öppnat paketet.

Hej!

Jag har en iPhone 2G med mjukvara 2.1 med tele2, ska byta till iPhone 3GS med Tre och med detta kommer jag att både byta sim och telefon.

Hur kopierar jag allt som går att kopiera till datorn? Det finns ju "backup" i Itunes men synkar den allt eller hur funkar det? Detta har jag gjort men vill ju vara säker på att allt kommer med.

Blir det något problem när jag får nya telefon som är "laglig" att få tillbaka allt som min gamla iPhone 2G hade, alltså kontakter osv. eftersom jag kommer att vilja ha det på den nya...

Detta eftersom jag kommer att byta simkort första gången på typ 5 år.

/Eric

Skulle försöka rensa telefonen från smuts mellan kromade ramen på min Iphone 2G och glaset så tog ett visitkort för att ta bort mycket skit som hamnar däremellan.

Dock fick jag med mig en svart gummilist runt halva skärmen. Har gjort detta förut men inget av detta har hänt.

kan tänka mig att detta är någon tätningslist mellan för fukt eller?

Inte så mycket att göra åt nu men kanske inte så mycket att vara orolig över eller vad säger ni?

/Eric

Behöver en invite till spotify.

Någon. Vore toppen!

Hej!

Uppdaterade precis till iTunes 8.1 men kan nu inte synka min iPhones 2G version 2.2.1.

Brukar alltid vara uppmärksam men uppdaterade iaf.

Ngn som upplevt ngt liknande? Hur kan man i sådana fall gå tillbaka till version 8.0?

Mvh

Eric

Okej, förstår, nej någon billig skit MacBook har jag inte Ironi:)

Tackar man för det det uttömmande svaret:) ska testa det.

Okej, Ska ladda hem allt på nytt igen sen tänkte jag. För sist gick den aldrig i det läget. Får gör om allt sen då. Men det spelar ingen roll att iTunes inte startar automatiskt? Och att det är en 1.1.4?

Kan något gå fel i den här prcessen? Alltså att jag fuckar hela telefonen?

Okej, för jag har tidigare svarat NO båda gångerna! Det är därför det är så konstigt. Orkar inte ha några fler kallsvettningar ikväll...) I steg 2. Kommer DFU komma upp igen autoamtiskt igen då? och punkt 3. Ska jag inte göra om hela processen eller hur ska jag gå tillväga om den INTE sätter sig i DFU mode?

Spelar det någon roll att att iTunes inte automatiskt startar?

Vill bara få bort den utan några efterspel... sudd låter kanske bra men vill inte att det ska bli blankt samt rengöringsmedel kanske förstör tangenten en del?

Hej!

Jag har kört Pwnage guiden till punkt och pricka. Kom fram till DFU mode där allt gick väl. När jag sedan kommer in i iTunes (som dock inte startade automatiskt) fick jag ett felmeddelande som jag tyvärr inte har kvar i stil med att ett problem uppstod "error 2001) sedan får jag klicka ner det och telefonen lyser helvitt!, Som tur var hände inget med detta. Telefonen fungerar som förut.

Andra gången jag provade så kom den aldrig i DFU mode alltså telefonen startade aldrig automatiskt.

Vågar nu inte prova mer vad har jag gjort för fel? OBS! Har programvara 1.1.4 i telefonen om det har någon betydelse.

Tacksam för svar!

Hej!

Har fått en liten bläckfläck på en tangent hur får man bort denna fläck utan att förstöra tangenten eller liknande försökt med saliv men allt går inte bort....

Är inte riktigt med ? du menar att du har gått från 8- 7.7 sedan ska man trycka på "programuppdatering" eller? fattar inte riktigt? hur menar du med och INTE återställ? en lite bättre förklaring tack:)

okej, men alltså ett förtydligande. i Mappen iTunes finns det fler med namnet iTunes library, men bara en med namnet "itunes library" och är en musikfil med itunes logo på är det den korrekt filen att flytta. När du säger gamla library filen vilken menar du då?

Får jag tillbaka allt som det såg som vanligt innan då alltså? vill ju exakt samma bibliotek m.m. som i iTunes 8 men bara ändra versionen av iTunes till 7.7....