Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
erkkan

erkkan

Medlem
  • Registrerad 2006-08-26
  • Senast aktiv 2009-11-12
  • Antal inlägg 100

Foruminlägg

De senaste inläggen erkkan har skrivit i forumet.

Har hittat mappen dock finns det två olika med olika datum. Var hittar jag den andra filen i sådana fall till itunes 7.7? Om allt går som det ska är det även safe för framtiden eftersom jag självklart senare vill uppdatera till iTunes 8??? Gärna en steg för steg hur jag ska göra detta. Har gjort en TimeMachine backup precis innan när jag hade iTunes 8 installerat det få räcka så för då fungerade allt också....

Okej, nu har problem uppstått. När jag har kastat iTunes 8 för att installera iTunes 7.7 då det inte går att säkerhetskopiera en hackad 2g lur i den. När jag ska öppna 7.7 får jag meddelandet att det inte går att öppna för att filen "itunes library" har skapats i en annan version av iTunes så stänger den programmet....

Marcus du sa att det inte skulle bli något problem

Tacksam för hjälp!

Okej, skumt varför finns inte en sådan version för i hela nya iTunes 8? om jag säkerhetskopierar sparas allt förutom bilder och musik?

En annan fråga kontakter, m.m. raderas inte om jag synkar luren ÄVEN om jag aldrig synkat den förr med min dator då jag bara haft den till en kompis dator?

Vill inte tappa något

Har nämligen iTunes 8 installerad. Man tappar inget om man tar bort itunes i programmappen ? och sedan laddar hem 7.7?

Absolut har inte följt programvara eller liknande ett skit visste knappt var iclarified var så jag menar jag vill verkligen göra rätt osv. För det finns en film på ifun.se där iclarfieid visar en film hur man uppgraderar till 2.02. Och den verkar väldigt smidig det är alltså det som fattas i iTunes 8.0 För det är på det sättet man går tillväga fr att uppdatera sin programvara eller är det fler tilläggsprogram eller dylikt som behövs?

okej, tack men kommer allt se ut som förut i iTunes? alltså "högsta betyg" osv. allt sådant? vill absolut inte ha ngn förändring.

Nej sorry har jailbrekad upplåst 2g gsm

Hej alla!

har precis installerat iTunes 8. Dock har jag nu fått höra att det inte går att uppdatera har 1.4 till 2.02. Har aldrig synkat min iPhone med min dator så innan jag gör det vill jag veta om jag ska gå tillbaka till 7.7? då jag vill uppdatera programvaran sen, Samt har provat att ladda hem 7.7 och installera men då säger datorn installationen att jag har en nyare version och att det inte går. Vågar inte heller ta bort hela iTunes i programmappen då det kanske går åt helvete med hela iTunes när man installerar igen?

Behöver vägledning... Tacksam för svar

Kom igen nu! Någon måste kunna hjälpa mig kring detta har förklarat vad jag exakt vill göra vill gärna har en bra guide till steg för steg så att jag inte gör något fel såsom att kontakterna försvinner eller dylikt.

okej, men musiken skiter jag i det jag vill veta är hur jag går tillväga för att göra allt detta har också nya iTunes 8 hört att det inte går att jailbreka i nya versionen?

Till samtliga inlägg. Det jag söker efter och har hört om är att jag det jag VILL göra är följande. Stoppa in min iPhone i datorn säkerhetskopiera hela telefonen, alltså som en cloning det vet jag ska finnas. Jag synkar den med datorn och HOPPAS inte att alla kontakter försvinner då inte alla ligger på simkortet? hur är det med det? Som att det blir osm att jag synkade telefonen från början. Sedan uppdatera telefonen till senaste programvaran för att sedan kunna säkerhetskopiera tillbaka hela telefonen i den NYA programvaran så att telefonen ser likadan ut som tidigare men med nya programvara.

Samt en steg för steg guide till hur jag gör detta då jag INTE vill göra några fel som att kontakter försvinner från telefonen osv.

Tacksam för svar!

Japp har en 2g 16 gb son jag skrev. Köpt i mars 08. Kör leopard alla senaste uppdateringar...

Hej!

Jag har en iPhone 2g 16 gb. Den är upplåst till version 1.4. Problemet är att jag gjorde upplåsningen på en kompis dator. Nu är det så att jag vill steg 1. byta ut musiken som varit den samma sen mars:) har inte orkat ta tag i det och varit rädd för att ngt skulle hända kontakter osv. skulle försvinna. Steg två är att uppdatera mjukvaran till nya 2.02.

Min fråga är alltså hur jag går tillväga för att säkerhetskopiera min iPhone i min dator där den inte varit inkopplad förut. Detta för att jag vill kunna byta musik samt även byta till nu programvara. Därför vill jag absolut INTE förlora kontakterna och såsom telefonen är nu. Har alltså inte tidigare synkat min iPhone med min egna dator.

Hoppas ni kan hjälpa mig!

Tacksam för svar!

Hej alla!

Limewire väljer sig själv före azureus att hantera bittorrentfiler. Har försökt stänga av allt i limewire men får inte någon ordning på det. Har ibland funkat att installera azureus efter limewire som program men det fungerar ett tag.

Tacksam för svar att lösa detta!

Har alltid varit brutalt försiktig. Men så för en vecka sedan gled den ur fickan på byxorna rakt ner i klinkersgolvet. Vilket sög. Fick smårepor på baksidan och några på displayen... den ska ju vara stöttålig. Första gången jag tappat den i stengolv sedan i mars när jag köpte den. Känns inte som att dt är värt ny display och små andra saker.

Har lärt mig att tänka mig allt i perspektiv nu har det hänt och kan inte göra så mycket åt det. Hatar repor men vad ska jag göra liksom...Inget man ville skulle hända lätt gjort och i ett ögonblicksverk.
Får se det som att det är någon mening med allt som händer hehe.
Mina ögonstenar har alltid varit min MBP och iphone men telefonen anänds mer i vardagen tyvärr.

Hur har ni lärt er att tänka kring dessa saker?

Hej !

har fått 40 låtar av en kompis på en mp3 skiva. Dessa låtar vill jag självklart ha på min dator. Men det går inte på något sätt.

Kan inte kopiera till skrivbordet, inte till itunes eller liknande ej heller lägga in i biblioteket.

Hur fan ska jag gå tillväga. Antagligen för att det kanske kommer från hans itunes bibliotek. Men borde ändå kunna dra dem till skrivbordet...

Hur ska jag gå tillväga...

Låter på tok för högt. Min senaste Pro ligger på 40-44 med itunes, firefox, safari, itunes, adium osv. uppe och stressar man datorn ligger den på absolut max 70-75 och fläktarna går bara cirka 3000 varv sedan går tempen ner.