Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
RedSox

RedSox

Medlem
  • Registrerad 2006-09-14
  • Senast aktiv 2006-09-28
  • Antal inlägg 9

Foruminlägg

De senaste inläggen RedSox har skrivit i forumet.

1

Ett klickljud från menyknappen har jag på min nya med, men att det skulle vara glapp i hjulet eller något fel håller jag inte med. Allt fungerar perfekt.

Tänkte jag inte ens på när jag nyss kopplade in den. Anledningen till att jag frågar är att jag hört från andra att när det gäller tex mobiler så bör dom laddas ett visst antal timmar första gången för att annars kan man "skada" eller försämra batteriet och dess livslängd och kapacitet. Vet ej om det stämmer eller om det också gäller ipods.

Hej,
har nyss köpt den nya nano svart 8gb och undrar hur länge man bör ha den inkopplad för laddning första gången den laddas för att den ska prestera så bra som möjligt.

Har du sett sånt armband för löpning? Om du har kan du testa hur den sitter i den? Tack

Hur var det volymen. Finns det spärr ? Funkar den att plocka bort med gopod?

ok, tack...ehhh..hittar ej var man gör det? Lust att hjälpa till ? tack

Funkar det att med hjälp av gopod plocka bort ljudspärren som det gjorde på förra årets nanos ?

Är den samma storlek som förra årets nanos ?

På dom här nya versionerna av nanos funkar det att använda gopod även där för att ta bort ljudspärren?

Är dom i övrigt i samma storlek som förra årets nanos ? Så dom passar i den rem man sätter runt armen när man ska springa ?

Om jag köper en ny nano och ger den gamla till min sambo, vad händer när man kopplar in de olika nanosarna? Öppnar sig olika itunes då eller hur funkar det. Altlså jag menar om vi har olika smak och låtar på våra nanos. Kan ej förklara det som jag vill, men det funkar väl bra att koppla in två olika nanos till samma dator och ändå ha egna låtar så att säga...

Tog precis hem nya itunes-versionen och har problem nu. När jag spelar låtar genom ituneseller kopplar in min nano och spelar genom den så hackar och hoppar varje låt. Nån som stött på samma problem eller vet vad problemet är?

1