Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Leenuz

Leenuz

Medlem
  • Registrerad 2006-09-19
  • Senast aktiv 2011-06-26
  • Antal inlägg 30

Foruminlägg

De senaste inläggen Leenuz har skrivit i forumet.

Kör hårt! Med rätt inställning och rätt gäng som håller i trådarna så går det hur bra som helst.
Tror jag.

Ok, det kan mycket väl vara så. Eller jag antar att det är så, eftersom du skriver det. Så jag har gått hela dennna tid under den falska tron att MSN är bra, men det är den bevisligen INTE!!! Men den får duga...

Jag som uppmanade till denna omröstning vet såklart att det finns ett flertal IM-klienter därute, men jag begränsade omröstningen till de som jag har fått för mig är de vanligaste. Hoppas ingen känner sig utanför!
Jag har heller inte tagit med Adium etc som alternativ, eftersom man ju använder någon av de nämnda GENOM dessa liksom. VIsst?

Jag använder yahoo samt hotmail (den ena till skräp och den andra till nära o kära). Jag använde apple-mail tidigare, men för ett tag sedan så slutade programmet att fungera som det ska! Jag undrar såklart ifall någon annan haft samma/liknande problem? - "Mail" slutade helt plötsligt att skicka och ta emot mail. Det kommer ett felmeddelande där det står något om "pop3-server, DNS, blaha, blaha, blaha... What´s wrong?!?

Hur som helst så använder jag Yahoo och Hotmail.

Jag tror att samma funktion finns för mig, fast jag använder MSN (genom Adium alltså) - att jag kan skicka ett meddelande till någon som är "offline".
Jag trodde för övrigt att det var tvärtom - att de yngre använder ICQ och de äldre MSN...?!? Men det är ju skit samma eftersom VI använder Adium, som klarar båda dessa klienter galant!

Det skulle vara kul att se vilka slags olika chat-klienter som folk använder. Själv använder jag Adium (med MSN). Jag provar att skapa en omröstning i denna tråd, så får tiden utvisa vilken som är den mesta och bästa (?) klienten.
Fortsättning följer...

Jag slår ett slag för Adium. Fungerar enormt bra!
Det verkar fortfarande som att många därute ännu använder sig av ICQ...? Hela min bekantskapskrets består nästintill bara av MSN-användare så jag blir lite fundersam. Några andra konton finns det såklart, men de är inte många.
Själv använder jag MSN (via Adium), men jag undrar lite ifall det är någon typ av konto som är bättre? Vad tycker folket?