Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Dennis J.C.

Dennis J.C.

Medlem
  • Plats Göteborg
  • Registrerad 2006-09-28
  • Senast aktiv 2008-04-14
  • Antal inlägg 18

Foruminlägg

De senaste inläggen Dennis J.C. har skrivit i forumet.

Det intressanta är väl att se hur mycket plats låtarna tar upp istället för antalet.

Rockbox finns inte för G2.

Conny/
Har du markerat "visa albumbilder på min iPod" i synkroniseringsmenyn?

Tack så mycket!
Det funkade att flytta över musiken till iTunes, och sedan var det ju bara att lägga över allt till iPoden. Det gick visserligen inte av någon okänd anledning att formatera den till Mac, men det fungerar tydligen ändå.
Tack igen.

Ok, jag ber om ursäkt om denna fråga redan är besvarad, men jag kunde inte hitta den trots sökning.
Nu har jag äntligen skaffat en egen dator som jag personligen kan disponera 24/7. Jag tänkte då använda denna till att ha musik till min iPod i. Problemet är dock följande:
När jag skaffade iPoden så använde jag en PC. Därför är den (en Nano, den senaste) formaterad för PC (tror att den blev det automatiskt), och jag måste på något sätt formatera den till Mac.
Jag har inte testat något än, då jag inte vill förstöra något av misstag. En viktig sak är också att jag skulle uppskatta om det fanns något sätt att använda typ YamiPod mellan en PC-formaterad iPod och Mac OS, så att jag kan behålla min gamla musik och bara flytta tillbaka den till iPoden när omformateringen är färdig.
Ber om ursäkt om mitt inlägg blev osammanhängande, och ger därför en sammantfattning:
1. Jag vill flytta över all musik från min iPod (formaterad till PC) till min nya Mac.
2. Sedan vill jag formatera om iPoden så att den fungerar med Mac OS.
Tack på förhand!

Det enda jag kan säga är att sådana laddare vanligtvis suger. Köpte en på Siba till min Nano, men det funkade bara ett par veckor. Försökte med en från EG, men den fungerade inte överhuvudtaget. Därför köpte jag istället Apples laddare, som är grym och förhållandevis prisvärd.

Ursprungligen av deez:

varför har ni dåliga låtar på ipoden?

i ett svagt ögonblick la jag själv in en john lennon samlingsplatta, men jag raderade den fort igen efter att ha blivit förbannat flera gånger.. likadant med en europe-samling som jag fick för mig att lägga över, men aldrig vågade lyssna på..

För helvete, Lennon är ju grym!
Sämst av de jag har är nog nån skit från London Calling. Överskattad skiva.

Nanon är oerhört bra mot stötar. Tappade den en dryg halvmeter i klassrummet häromveckan men det blev inte ens en skrapa. Köp den!

Ja, där borde jag ha kunnat tänka själv. Nåväl, stort tack!:D

Nu har jag dock stött på ytterligare ett problem. När jag har lagt till omslagen har jag endast högerklickat på en låt, tagit "Visa info" och sedan lagt till albumomslaget på just den låten. I min enfald trodde jag att samtliga låtar på albumet skulle få bilden kopplad till sig, men tydligen måste man utföra samma process med alla låtar. Finns det något snabbare sätt?

Funkar skitbra nu! Tack!

Jag skulle gärna vilja ha lite hjälp med just detta, faktiskt. Här är mitt problem:
Jag hämtade en jpg av albumomslaget från nätet, lade till det via "Visa info" i iTunes och det syns bra där. (tyvärr kan jag inte göra en screenshot för Paint har försvunnit på den här datorn, men det syns i alla fall längst ner i högra hörnet etc.) Men i min Nano (den nya, 2 gig) finns det inget omslag till skivan. Vad ska jag göra, vet att det inte är så viktigt men det ser lite coolt ut i alla fall.

thecrazy88:
Men väldigt bra i alla fall!

Mando Diao är världens bästa nu verksamma band (Stones var bäst, men gör dåliga skivor nu). Beatles är naturligtvis bäst genom tiderna, odiskutabelt.

Just nu är det
Good Morning Herr Horst - Mando Diao - Ode to Ochrasy
Men det ändras i princip varje dag.