Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Damirus

Damirus

Medlem
  • Registrerad 2006-11-07
  • Senast aktiv 2007-02-04
  • Antal inlägg 3

Foruminlägg

De senaste inläggen Damirus har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av Spyder:

En varning dock: det tillvägagångssätt som du beskriver innebär att alla program som normalt autostartar med Windows inte kommer att starta, vilket inte alltid är så önskvärt.

Jag skulle rekommendera att man testar sista utvägen först.

Om han har samma erfarenhet som jag av problemet vet han att sista utvägen inte fungerar eftersom problemet inte alls har med ipoden att göra utan med itunes kontra antivirusprogram. När jag gjorde sista utvägen utan att veta om det här sättet resulterade det bara i att jag hade en helt tom ipod som jag inte kunde göra något med och det gick inte heller att synca den.

När man har tagit bort autostartprogramen kan man gå tillbaka in i msconfig och sätta på några program igen och testa sig fram tills man har så många program igång så möjligt och ändå köra itunes.

Jag har haft det här problemet jättelänge och jag har sökt både här på sidan och på nätet men inte hittat någonting om det.
Så igår ringde jag applesupporten och för första gången i mitt liv fick jag support.

gå in på den här artikeln http://www.info.apple.com/kbnum/n302538

och läs hur du ska göra. grejen är att om du har windows och en brandvägg eller antivirus såsom norton så kan den slå ut itunes på något sätt om den är satt på autostart. I grova lag gjorde jag såhär för att lösa problemet:

Start - Kör

skriv in MSCONFIG och tryck på enter.

gå in på fliken autostart, klicka ut allt där förrutom ITuneshelper. (egentligen kanske du bara behöver klicka ut brandväggs eller antivirusprogrammet) och trycka på ok.
Då kommer du bli tvungen att starta om datorn.

När den startas igen kommer det upp en ruta där du blir tillfrågad om du vill behålla inställningarna och där väljer du ja(du kan också klicka i rutan att du inte ska bli tillfrågad om detta igen).

Koppla in Ipoden och njut av att du nu kan synca den.

Detta funkade jättebra för mig iaf. Blev överlycklig när jjag kunde synca ipoden för första gången sen jag köpt den i princip :).

lycka till

1